Super tof dat je in deze bonus module over LinkedIn duikt!

Dit is een bonus module omdat 90% van mijn klanten met name focust op Instagram, maar LinkedIn groeit op dit moment hard en het is een interessant platform om in de gaten te houden.

Om die reden heb ik in 2020 een 1,5 uur durende betaalde masterclass over LinkedIn gegeven. Ik heb namelijk veel klanten uit LinkedIn gehaald en ‘kraakte’ op een gegeven moment het algoritme.

In deze module vind je de opname van deze masterclass inclusief de slides als los PDF document.

Ik heb de masterclass via YouTube geupload, maar in sommige browsers is de opname niet helemaal scherp. Mocht dat bij jou ook het geval zijn, klik dan hier om de masterclass via een ander kanaal te bekijken. Deze is altijd scherp, maar kan ik helaas niet als losse video in deze module uploaden.

Losse slides LinkedIn masterclass

Klik op de knop hieronder om de slides van de LinkedIn presentatie te bekijken.

Klik hier voor de slides