The Business Boost Academy

Maak een kickstart met je bedrijf voor meer vrijheid, omzet en plezier

De Business Boost Academy van februari 2021 is vol. De eerstvolgende mogelijkheid om in te stappen is 24 mei 2021. Meld je onderaan deze pagina vast aan voor de wachtlijst en ontvang als eerste informatie als de deuren weer open zijn.

Ben jij net begonnen met (online) ondernemen omdat je mensen wilt helpen en de wereld een beetje mooier wilt maken terwijl je zelf van meer financiële, maar ook mentale vrijheid geniet?

 

Maar heb jij nu het gevoel dat…

 • Er veel meer op je af komt dat je had verwacht. Je twijfelt waar je moet beginnen en of je wel de juiste dingen aan het doen bent waardoor je voor je gevoel 24/7 ‘aan’ staat en nooit meer echt rust ervaart.
  .
 • Je maar wat aanrommelt als het gaat om het online verkopen van je product of dienst? Je hebt geen kaas gegeten van online marketing, sales en strategie waardoor je nu voor je gevoel maar wat aan het doen bent. Je beseft dat goed zijn in je vak, je nog niet per se een goede ondernemer maakt.
  .
 • Misschien heb je al wel een website waar je veel tijd, geld en energie in hebt gestopt maar je website levert momenteel nog weinig (lees: geen) klanten op. Of je hebt nog helemaal geen website en weet niet waar je moet beginnen.
  .
 • Je hebt zoveel plannen en dromen dat je vaak blokkeert en niet meer weet wat je vandaag moet doen om je dromen te realiseren. Waar moet je beginnen met het creëren van een omzet waar je ook van kunt leven?!
  .
 • Je hebt een hekel aan sales. Je wilt het liefst de hele wereld helpen, maar als je jouw aanbod moet doen loop je vast.
  .
 • Je doel is om slim te werken en niet per se hard. Je wilt mensen helpen, maar je wilt zelf ook van het leven genieten en gewoon een goede boterham verdienen met je bedrijf. Je privé dromen zijn namelijk net zo groot als je zakelijke dromen.
  .
Ja, ik doe mee
Ja, ik wil een match call met Tineke

Maak de vertaalslag van aanrommelen en (financiële) onzekerheid naar meer impact, omzet en vrijheid en start 2021 met een BENG.

Ik geloof dat het voor iedereen mogelijk is om een succesvol bedrijf te bouwen. Je moet alleen even weten welke stappen je daarvoor moet nemen.

Nu lijkt het misschien nog heel moeilijk allemaal, maar uiteindelijk is ondernemen gewoon een spel met bepaalde spelregels. Als je het spel eenmaal begrijpt en je volgt bepaalde regels, dan is het ook voor jou mogelijk om je droombedrijf te bouwen.

Daarom heb ik de Business Boost Academy ontwikkeld. Speciaal voor coaches, online marketeers, fotografen, webshop eigenaren en andere ondernemers die op het punt staan om te gaan ondernemen, net zijn begonnen of die al een tijdje ondernemen maar de vertaalslag willen maken naar online.

In de Academy help ik je samen met 2 andere top coaches in 3 maanden met een ijzersterke fundering voor je bedrijf zodat je een consistente stroom klantenstroom genereert.

Je leert de exacte stappen die ik heb genomen om mijn bedrijven super snel te laten groeien. Niet alleen qua sales en marketing, maar ook qua mindset.

It’s time to spread your wings and fly.

Het is tijd. Jouw tijd. Dat voel je aan alles.

Je hebt lang genoeg gewacht om de volgende stap te zetten. Je vindt het stiekem doodeng, maar je bent klaar voor de volgende stap. Je voelt dat je droom en je passie om mensen te helpen groter is dan je angst.

Je bent nog maar net ondernemer of misschien al wat langer en je wilt op een slimme manier meer klanten en omzet uit online kanalen halen.

Niet eerst zelf proberen om er vervolgens na 4 maanden achter te komen dat het alsnog niet gaat zoals je wilt.

Je wilt het nu een keer direct goed doen en beseft inmiddels ook dat je dient te investeren in bepaalde kennis om juist omzet te realiseren.

Je wilt het niet meer alleen doen en verlangt ernaar dat iemand je stap voor stap helpt en je alles samen met een team van experts – die je in elke stap begeleiden en feedback geven – en een groep gelijkgestemden je bedrijf laat goeien.

.Nog even voorstellen…

Hi, ik ben Tineke Zwart en mijn ondernemersavontuur begon in 2015. Ik zag mezelf toen totaal nog niet als ondernemer. Ik ben opgegroeid in een nuchter gezin in Joure (Friesland) en het advies wat ik mee kreeg was om vooral nooit een eigen bedrijf te starten.

In 2015 woonde ik alleen samen in Amsterdam met mijn toenmalige vriend uit Zuid-Afrika. Hij was ondernemer pur sang en motiveerde me om samen met hem een online marketing bedrijf te starten.

Ik was voorbereid op financiële onzekerheid maar na 6 maanden hadden we onze eerste miljoen omzet gedraaid. We verhuisden naar een villa aan het strand in Florida, bouwden ons bedrijf verder uit en leefden het ‘perfecte plaatje’. Maar van binnen voelde het voor mij niet goed. Ik haalde geen voldoening uit het bedrijf en de relatie ging steeds meer bergafwaarts.

Lang verhaal kort; ik heb na 2 jaar een punt gezet achter de relatie, ben uit het bedrijf gestapt en terug verhuisd van Kaapstad naar Nederland.

Na een jaar soul searching kwam ik er eindelijk achter wie ik ben en wat mijn missie is; namelijk zelfstandig ondernemers helpen om meer impact te maken en daar ook gewoon goed mee te verdienen.

Opnieuw groeide mijn bedrijf ontzettend snel. In mijn eerste jaar draaide ik meteen €125.000 omzet en in mijn tweede jaar €500.000. Simpelweg door dezelfde spelregels weer toe te passen als in mijn eerste bedrijf. En wat die spelregels zijn, dat leer je in de Academy.

Terwijl jij bezig bent met aanrommelen, twijfelen en perfectioneren helpt iemand anders je klanten.

.
Wat leer je in The Business Boost Academy?

.
In The Business Boost Academy leid ik je samen met 2 andere experts (Christel en Mirjam) in 3 maanden op tot online ondernemer en leren we je alles over het genereren van een consistente klantenstroom via online kanalen.
.

Dit is wat het programma praktisch gezien inhoudt. 

✓ Je hebt 3 maanden lang een lijntje met Mirjam, Christel en mij (meer info over hen vind je hieronder). In alle modules zitten opdrachten die je op eigen tempo mag maken en waar je persoonlijk feedback op krijgt. Bijvoorbeeld: Je website, product aanbod en ideale klant. Daarnaast is er 1x een groeps kick-off van 2 uur en 3x een live Q&A waarin je mij alle overige vragen mag stellen.

✓ Elke maandag krijg je toegang tot een online module waarin ik je volledig bij de hand neem bij het creëren van een strategisch product aanbod, een sales en marketing plan en een financieel plan. Je leert hoe je een website maakt die ook daadwerkelijk leads en klanten oplevert, hoe je winstgevend adverteert op social media, hoe je snel volgers krijgt op social media en ook klanten maakt van je volgers, hoe je een succesvol sales gesprek voert, hoe je jouw omzet plant, hoe je een krachtige content strategie maakt en nog veel meer praktische zaken.

✓ Een live dag in Utrecht met alle andere deelnemers. (Er is een kans dat de live dag online zal zijn i.v.m. de maatregelen omtrent corona)

Echter, door alleen te weten hoe je een succesvol bedrijf bouwt ben je er nog niet. Daarvoor is het van belang dat je ook daadwerkelijk gaat DOEN. Om die reden wordt er ook aandacht besteed aan je mindset.

✓ Elke module bevat een video met een impactvolle mindset oefening. Alle informatie uit de modules vind je zowel in tekst als video. Op die manier kun jij kiezen hoe je de kennis tot je wilt nemen.

✓ Een besloten Facebook groep met gelijkgestemde ondernemers. Hier ga ik elke maandag live om je weer een motivatie boost te geven en om je te helpen om je focus te bepalen. Op vrijdag vieren we onze successen samen.

✓ Een uur 1-op-1 coaching met mindset expert Mirjam Beek. Mirjam zit in mijn Transformers Programma en runt een succesvol bedrijf. Ze helpt je om een super krachtige mindset te krijgen zodat je in beweging blijft.

✓ Elke maand een online masterclass van een uur van Mirjam over mindset.

.
Na The Business Boost Academy heb jij:

✅ Een product aanbod waar je helemaal blij van wordt en je ideale klant ook.

✅ Is jouw website klaar om leads en klanten binnen te halen.

✅ Zijn jouw online kanalen conversie proof. Oftewel: Klaar om leads en klanten te genereren. Niet op een pusherige manier, maar op een verbindende manier.

✅ Begrijp jij helemaal hoe het menselijk brein en ons gedrag werkt zodat je jouw doelgroep weet te transformeren van volgers tot klanten.

✅ Weet jij hoe je salespagina’s, posts en andere content maakt waarmee je jouw ideale klant recht in het hart raakt.

✅ Ben jij een ondernemer met een nieuwe mindset. Je laat je niet langer tegenhouden door bepaalde angsten en blokkades. Je onderneemt vanuit overvloed en vindt sales zelfs leuk!

De investering voor The Business Boost Academy bedraagt 2250,- exclusief BTW (2722,50 inclusief BTW). Je mag het ook in 3 termijnen van 750,- exclusief BTW betalen. De BTW is aftrekbaar voor je als ondernemer en krijg je dus terug.

Count me in! Ik betaal in 1x
Count me in! Ik betaal in 3x
Ja, ik wil een match call met Tineke

Als je doet wat je altijd al deed, krijg je wat je altijd al kreeg.

Je hebt nu drie keuzes. 

Je kunt de situatie laten zoals hij is en het nog langer zelf proberen. Grote kans dat er niks verandert. Besef ook goed dat het feit dat je nog geen winstgevend bedrijf hebt, heel logisch is.

We zijn opgeleid om een functie in een normale baan te bekleden. We zijn niet opgeleid om te ondernemen. Het ondernemerschap vereist een andere manier van denken en handelen dan je nu gewend bent. Dat moeten we allemaal leren. Ik heb ook nog steeds een business coach en zal er ook altijd één hebben.

Je kunt je laten leiden door angst en onzekerheid. Dingen denken als: Ik vind het te duur, dus ik doe het niet. Of: Ik blijf nog wat langer in loondienst en ga later aan de slag met mijn bedrijf. Dat mag allemaal, maar maak voor jezelf een goede afweging tussen de prijzen die je bereidt bent om te betalen.

Je zult altijd ‘pijn’ ervaren. Ongeacht het pad wat je kiest. Kies daarom heel bewust je pijn. Wil je de pijn van groei voelen of de pijn van vast blijven zitten in een situatie waar je steeds minder blij van wordt?

Of je doorbreekt de situatie en gaat serieus aan de slag met je bedrijf en je strategie. Grote kans dat alles verandert.

En ik wil je niet alleen vragen om dat voor jezelf te doen, maar ook voor je potentiële klanten. Zij zitten namelijk op jouw hulp te wachten.

Het enige wat je nodig hebt om te starten met The Business Boost Academy is een droom en een flinke dosis motivatie. Je hebt geen website nodig, geen ideale klant, geen product aanbod, niks. Daar gaan we samen aan werken gedurende de Academy.
.

Hoe ziet de online omgeving eruit?

.
Je krijgt toegang tot 12 online modules waarin je alles leert over het bouwen van een succesvol bedrijf. Maar dan ook echt alles. In deze online omgeving zit letterlijk al mijn kennis gebundeld.

Het is vrijwel onmogelijk om alles in 3 maanden te volgen. Daarom houd je hier onbeperkt toegang tot. Tijdens de Academy behandelen we de modules die het meest belangrijk zijn voor jou op dat moment. De rest kun je later volgen.

Sommige dingen zul je misschien ook al weten, maar herhaling is altijd goed. Er valt altijd iets te verbeteren en je leert altijd wel iets nieuws. Er zijn meerdere ondernemers geweest die de Academy hebben gevolgd die ook al een uitgebreid programma hadden gevolgd van bijvoorbeeld Ninke van der Leck en Simone Levie, maar alsnog veel nieuwe dingen leerden.

Je kunt ervoor kiezen om wekelijks toegang te krijgen tot 1 module of ik kan alles in 1x voor je open zetten zodat je er op je eigen tempo doorheen kunt.

1. Jouw verhaal en je why

Als zelfstandig ondernemer begint en eindigt alles met jou. Daarom kijken we eerst naar jou als individu. Wat betekent vrijheid voor jou? Hoe heb jij jouw bedrijf in te richten om dit te ervaren? Maar ook: Wat is jouw verhaal? Mensen kopen tegenwoordig namelijk niet alleen een product of dienst, maar ook echt een verhaal en een relatie. Daarnaast duiken we in je why. Waarom doe je wat je doet? We gaan jouw drijfveer vinden en duidelijk communiceren.

2. Je ideale klant

Hoe meer mensen je probeert aan te spreken, hoe minder mensen zich écht aangesproken voelen. Daarom kijken we in module 2 naar je ideale klant. Wat is de pijn en verlangen van jouw ideale klant? Hoe kun je hem/haar zo goed mogelijk raken met jouw teksten? Van wie word jij echt blij? Hoe specifieker en passender jouw ideale klant, hoe blijer jij wordt van je klanten en hoe meer jij jezelf kunt positioneren als expert en dus ook hogere prijzen kunt vragen.

3. Product aanbod

Je product aanbod is één van de belangrijkste dingen binnen je bedrijf. In module 3 leer je alles over het maken van een strategisch product aanbod, oftewel: een product aanbod wat helemaal past bij jou als ondernemer maar waarmee je ook jouw ideale klant moeiteloos aantrekt. Hierin helpen we je ook met het bepalen van je prijzen.

4. Doelen en plan van aanpak

In deze module duiken we in het bepalen van doelen en hoe je deze ook daadwerkelijk haalt met een duidelijk plan van aanpak. Hiervoor krijg je het strategisch plan en documenten die ik persoonlijk gebruik om elke maand mijn omzet te plannen. Mede dankzij deze manier van werken bouwde ik in no time bedrijven met een hoge omzet.

5. Een converterende website

De meeste websites zijn helaas visitekaartjes. Ze zien er mooi uit, maar leveren geen leads en klanten op. Dat is natuurlijk zonde. Daarom leer je in deze module alles over het maken van een website die er mooi uit ziet én leads en klanten oplevert. Kleine side note: Je leert niet hoe je technisch gezien een website moet maken.

6. Jouw klantreis/salesfunnel

Om ervoor te zorgen dat je snel en consistent klanten aantrekt leer je in deze module hoe je een goede salesfunnel – oftewel een klantreis – maakt. Dit kan op allerlei manieren en we vinden altijd een manier die bij jou past.

7. Succes met social media

Als je een online bedrijf wilt bouwen is het belangrijk om zichtbaar te zijn op social media. Maar hoe doe je dat? Wat deel je wel en niet? Hoe vaak moet je zichtbaar zijn? Wat zijn de slimme hacks om snel meer volgers te krijgen, maar ook om snel klanten te maken van je volgers zonder het gevoel te hebben dat je verkoperig en pusherig overkomt?

8. Gratis weggevers

Om ervoor te zorgen dat je doelgroep op een laagdrempelige manier kennis kan maken met jou en jij je ideale klant aantrekt is het belangrijk om een gratis weggever te hebben, bijvoorbeeld een Ebook. In deze module leer je hoe je een goede gratis weggever maakt waarmee je moeiteloos jouw ideale klant aantrekt en motiveert om naast je gratis weggever ook je betaalde producten te kopen.

9. Webinars en challenges

Een van de redenen waarom mijn bedrijf zo snel is gegroeid is dankzij webinars en challenges. Als je dit goed doet, kun je er mega snel klanten mee genereren. In deze tijd is dit extra belangrijk want door corona zijn we meer afhankelijk van online manieren om onze doelgroep te bereiken en samen te krijgen.

10. Adverteren op social media

Met content kom je een heel eind, maar het duurt wel veel langer om leads en klanten te krijgen. Daarom leer je in deze module hoe je winstgevend adverteert op Facebook en Instagram. Door te adverteren kun je veel sneller je doelgroep bereiken. In deze module leg ik je stap voor stap uit hoe je een winstgevende campagne maakt. En don’t worry. Dat is niet zo moeilijk als je nu misschien denkt.

11. Email marketing

Email marketing is de nummer 1 converterende vorm van marketing. Daarom leer je in deze module alles over het schrijven van goede emails en hoe je snel klanten maakt van de mensen die op jouw emaillijst staan.

12. Sales

Online marketing is fantastisch, maar om van een volger een klant te maken ben je vaak nog afhankelijk van een sales gesprek. Daarom leer je in deze module alles over het voeren van een goed sales gesprek zonder dat je pusherig hoeft te zijn. Ik leer je om te verkopen vanuit verbinding.

Het Team wat jou gaat helpen

Vaak krijg ik de vraag: Wie heeft jou geholpen om zo snel te groeien?

Dat is niet één persoon geweest maar meerdere personen. Ik heb echt van alles gedaan om te bereiken wat ik nu heb. Business coaching, breathwork, hypnose, mindset coaching, energy healing, cursussen op het gebied van de wet van aantrekking en nog veel meer.

Daarom zeg ik ook vaak: It takes a village.

De transformatie naar succesvol ondernemer maak je niet zomaar. Om jouw dromen te realiseren heb je een transformatie te ondergaan als mens. Jouw bedrijf is namelijk slechts een reflectie van jou.

Daarom krijg je in de Business Boost Academy niet alleen mijn begeleiding, maar ook van andere experts. Mensen die mij enorm hebben geholpen met mijn persoonlijke en zakelijke groei. Mensen die allemaal door mij persoonlijk zijn gecoacht en stuk voor stuk een succesvol bedrijf runnen.

Het Kernteam


Tineke Zwart – Strategie / Marketing / Mindset

Als Founder van de Business Boost Academy help ik je 3 maanden lang om het beste uit jezelf en je bedrijf te halen. De modules in de online omgeving zijn door mij gemaakt, je mag mij al jouw vragen stellen tijdens de live Q&A’s en live dag en ik ben op maandag in de besloten Facebook groep voor een live motivatie video van een paar minuten + ik beantwoord dan alle vragen die in de groep zijn gesteld ten aanzien van strategie.


Christel Verbiesen – Marketing / Strategie

Christel is dé expert op het gebied van marketing en strategie. Ze heeft ruim 13 jaar ervaring als marketingstrateeg voor multinationals en heeft 2 bedrijven.
Ze hanteert dezelfde principes als Tineke. In de Academy is ze 4 dagen per week actief in de Facebook groep om de opdrachten uit de online omgeving – zoals je website, Ebook, ideale klant en meer – persoonlijk na te kijken.

Mirjam Beek – Mindset

Nadat ze jarenlang voor grote corporates werkte ontdekte Mirjam dat ze over een uniek talent beschikt. Namelijk mensen helpen om hun mindset te versterken zodat ze niet langer worden tegen gehouden door onzekerheden en hun dromen realiseren. Je mindset is één van de belangrijkste dingen als ondernemer. Je kunt namelijk alles weten, maar pas als je het DOET krijg je resultaat. In de Academy heb je 1x een uur of 2x 30 minuten 1-op-1 mindset coaching met Mirjam. Daarnaast verzorgt ze 3 online masterclasses over mindset.

Het KernteamDzanella Tihic – Wet van Aantrekking

Op haar 8ste kwam Dzanella als vluchteling naar Nederland met niks. Inmiddels heeft ze haar droomleven gemanifesteerd door te werken met de wet van aantrekking: Een prachtige villa in Enschede, een geweldig gezin, een goede gezondheid en een bedrijf met 10k omzet per maand. In de Academy geeft Dzanella 1x een online masterclass over de wet van aantrekking zodat je naast strategie ook leert hoe je moeiteloos kunt manifesteren.Lieke de Bever – Mindset / Voeding / Sport

Lieke is voormalig topsporter en weet ongelofelijk veel over mindset, voeding en sport. Ze heeft mij 6 maanden persoonlijk gecoacht en dit heeft gezorgd voor een enorme transformatie op alle 3 gebieden. Als zelfstandig ondernemer ben JIJ jouw bedrijf. Alles valt of staat met jou. Daarom verzorgt Lieke 1x een online masterclass over hoe jij een krachtige mindset krijgt en hoe je goed voor jezelf zorgt.Marinka Bil – Breathwork

Marinka is naast expert op het gebied van mindset ook expert op het gebied van ademwerk. Als ondernemer heb je te maken met veel uitdagingen. Het is dan soms moeilijk om je rust te bewaken en de regie te blijven houden. Breathwork is niet alleen een geweldige manier om rustig en in control te blijven, maar ook om negatieve gedachten los te laten. Marinka verzorgt 1x een groeps breathwork sessie van 1,5 uur.

Count me in! Ik betaal in 1x
Count me in! Ik betaal in 3x
Ja, ik wil een match call met Tineke

Dit is wat anderen over mij en de Business Boost Academy zeggen:

“Voor de Business Boost Academy had ik al een goed gevoel bij Tineke. En mán, wat heeft ze dat overtroffen! Tineke heeft de perfecte balans tussen kritische vragen stellen en vertellen wat je moet doen. Ze reageert snel en uitgebreid op alle vragen en is helder in haar antwoorden. In een paar maanden tijd ben ik zo gegroeid als ondernemer en heb ik mijn bedrijf stevig neergezet. Tineke maakt haar belofte waar: Ze helpt je aan een consistente stroom aan klanten die moeiteloos binnen komen. Dat heb ik nu ervaren. Bovendien is de combinatie van persoonlijke coaching en het groepselement van de Business Boost Academy heel prettig. Samen met andere ondernemers til je elkaar naar een hoger plan. Tineke is een absolute aanrader en ik ga nog even met haar door!”
Renee Westerbaan, Eigenaar Your Revolution

“Ik ben ontzettend blij met de steun van Tineke en vooral haar kennis op gebied van strategie & mindset. Wat ik niet had verwacht was dat vooral de mentale blokkades die ik had, dat ik die zou overwinnen en nu veel beter kan detecteren wanneer ik mezelf weer aan het saboteren ben. Daarnaast staat nu mijn strategisch aanbod als een huis, weet ik beter hoe ik een salesgesprek kan ingaan en voelt alles gewoon extreem goed. En dat is het belangrijkste: het voelt alsof ik in de flow zit! Dankjewel Tineke!”


Manuela Warnaar, Eigenaar XoXo Marketing

“Alweer de derde keer dat ik ‘JA’ heb gezegd tegen de coaching van Tineke. Ik vind onze samenwerking erg fijn. Ik krijg de ruimte om me zelf te ontwikkelen, maar met de ondersteuning en het vertrouwen waar nodig. Voordat dat laatste is vaak net het extra zetje wat ik nodig heb om wél die workshop te geven of wél een online cursus op te zetten. Door op deze manier aan mijn bedrijf te werken ben ik ook niet bang om te investeren in een website of een fotoshoot. Ik weet dat het me klanten en daarmee ook omzet op gaat leveren. En ben er van overtuigd dat ik alleen al door deze mindset mijn nieuwe klanten heb aangetrokken. Dankjewel voor alle hulp! :)”


Elsemiek van Roekel, Eigenaar Social Work-Out

“In juni 2020 startte ik met de Business Boost Academy. Hoewel ik al een tijdje mee ga als ondernemer, ben ik in 2019 ook gestart als coach voor fotografen en dat is net even iets anders als ‘gewoon’ fotograaf zijn, zeker omdat ik mijn nieuwe business vooral online wil doen. De deelname aan de Academy heeft mij letterlijk een boost gegeven in het online ondernemerschap.

Van Tineke kreeg ik toegang tot allerlei mega uitgebreide online modules, hadden we 4x een Q&A, zaten we in een groep met ongeveer 20 andere ondernemers waar we alle vragen konden stellen en sloten we af met een super fijn verzorgde live dag!

Ik hoop dat ik nog heel lang met Tineke samen kan werken. Als ik al zo veel resultaat zie in 3 maanden, dan ben ik benieuwd wat er nog meer op mij staat te wachten! Dankjewel lieve Tineke!”


Nadine van Spanje – Fotograaf

“Werken met jou is de beste zet ever! Jouw uitstraling en empathie maakt dat ik me kwetsbaar op durfde te stellen. Dat én jouw kennis, ervaring, je enthousiasme en het feit dat je me uitdaagt uit m’n comfortzone te stappen maakt ik enorm gegroeid ben. Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. En dat smaakt naar meer!!!!!!”


Christel Schalke – Life Coach

“Ik ben mega blij dat ik ben ingestapt in de Business Boost Academy! Het heeft me zoveel inzichten en rust gegeven. Ik begrijp nu hoe een bedrijf in elkaar zit en hoe je met bepaalde stappen slim om kunt gaan. Het zijn inzichten die me rust en zelfvertrouwen hebben gegeven waardoor ik een hele goede vertaalslag kan maken naar mijn klanten. Ik heb er enorm veel energie en enthousiasme door gekregen en dit zagen mijn ideale klanten ook. Hierdoor steeg mijn omzet vrijwel direct!”


Luka Jacobs – Interieurstyliste & Webshop Eigenaar

“Tineke heeft me enorm geholpen om de fundering voor mijn bedrijf te leggen. Een tijdje geleden wist ik niet goed waar te beginnen maar doordat ze samen met mij heeft bepaald welke stappen ik moest ondernemen om mijn funnel goed in te richten, kon ik heel doelbewust aan de slag. In twee maanden tijd heb ik heel veel progressie gemaakt en sta ik op een punt wat me anders nog een jaar tijd had gekost! Tineke biedt ontzettend veel waarde door middel van 1-op-1 sessies, antwoord op alle berichten in de fb groep en heeft altijd goede feedback op de stappen die je onderneemt. In welke fase je ook zit. Ik heb zo veel geleerd in zo’n korte tijd, ik kan het iedereen aanraden!”


Lieke de Bever – Sport & Voedingscoach

“Vrijwel direct na de start van mijn eigen onderneming heb ik de hulp van Tineke ingeschakeld. Een ontzettend goede keuze! Tineke is ontzettend enthousiast, motiverend, nuchter en zet je op scherp. Ik had vooral iemand nodig die me het vertrouwen gaf om er echt voor te gaan. Om de blokkades in mijn mindset te doorbreken. Ik had mijn aanbod staan. Mijn website in de stijgers. Het was goed, maar ik durfde nog niet echt van de grond te komen en was alles constant aan het perfectioneren. Door de Business Boost Academy kreeg ik een schop onder mijn kont. “Feel the fear and do it anyway.” Tineke’s strategische kennis en levenservaring waren een cadeautje die ik er gratis bijkreeg. Net als de fijne groep ondernemers. Samen sta je echt sterker!”


Marjolein Schurink – Branding Expert

Dit is wat er de afgelopen weken in de besloten Facebook groep gebeurde.

Veelgestelde vragen


Wanneer start en eindigt de Business Boost Academy?
Op maandag 1 februari 2021. De Academy eindigt op 14 mei 2021. De Academy duurt eigenlijk 3 maanden, maar in verband met 2 weken vakantie (begin april) van Tineke is de Academy verspreid over 3,5 maand. De experts zijn in die 2 weken niet in de groep om vragen te beantwoorden. Voor jou is dat dan een rustperiode + een periode om dingen in te halen.
.
Wat kost de Business Boost Academy?

€2250 exclusief 21% BTW. Het mag ook in 3 termijnen worden betaald van €750 exclusief 21% BTW.

Voor wie is de Academy?
Voor kennisondernemers zoals coaches en online marketeers, maar ook voor webshop eigenaren en fotografen. Stuur even een mail naar info@tinekezwart.nl of plan een match call in via het formulier hieronder om af te stemmen of de Academy bij jou past.

Wanneer is de live dag?
De exacte datum is nog niet bekend. Deze zullen we gezamenlijk afspreken. De livedag vindt plaats in het Carlton President Hotel in Utrecht of online indien de corona maatregelen een live dag niet toelaten.

Wat als ik niet bij een live Q&A kan zijn?
Alle live Q&A sessies worden opgenomen en achteraf gedeeld. Mocht je er dus niet bij kunnen zijn, dan kun je van tevoren je vragen insturen.

Tot wanneer houd ik toegang tot de online omgeving en de besloten Facebook groep?
Je houdt onbeperkt toegang tot zowel de online omgeving als de besloten Facebook groep.
.
Ik vind het wel veel geld en vind het spannend om zo’n investering te doen.
Dat begrijp ik. Probeer er alleen ook van een andere kant naar te kijken. Het kost je wat om deze investering te doen maar wat kost het je om het NIET te doen? Wat kost het je in frustratie en gemiste omzet omdat je niet de juiste dingen aan het doen bent?

.
Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar info@tinekezwart.nl.
.
Wil je graag mee doen aan de Business Boost Academy maar zou je van tevoren graag even met Tineke sparren om af te stemmen of dit het juiste besluit is? Klik dan op onderstaande knop, vul het formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om een afspraak in te plannen. Dit is dan ook geen sales call maar een match call.

Ja, ik wil een match call met Tineke

Ben jij coach, online marketeer of een ondernemer met een sociale missie en wil je als eerste horen wanneer je weer kunt instappen in de Business Boost Academy? Laat dan hieronder je gegevens achter. Je wordt dan op de wachtlijst gezet.