Meld je aan voor de gratis Online Business Challenge en haal op een ongedwongen manier moeiteloos meer klanten binnen via online kanalen.

Data: Van maandag 23 augustus t/m woensdag 25 augustus

Ben jij coach, online marketeer of een ander soort dienstverlenende ondernemer en wil jij een bedrijf bouwen waarmee je consistent klanten en omzet genereert via online kanalen? En wil jij volledig of deels online werken en onder andere online trainingen aanbieden?

Dan is deze gratis challenge voor jou.

Ik kan je uit ervaring vertellen: Het hebben van een online bedrijf is fantastisch. Het geeft je vrijheid en je kunt veel meer mensen helpen omdat je via online kanalen meer mensen kunt bereiken en schaalbare producten kunt maken.

Het is alleen ook lastig. Het is een andere manier van ondernemen en je moet even leren hoe het werkt.

Ik hoor namelijk nog vaak van ondernemers dingen als:

✔ Hoe zorg ik voor een hoog bereik? Hoe krijg ik zo snel mogelijk veel volgers op Instagram?
✔ Hoe onderscheid ik me tussen al het online geweld?
✔ Hoe verkoop ik een online training/programma?
✔ Waar moet ik allemaal op letten?
✔ Moet ik ook adverteren op Facebook en Instagram?
✔ Hoe zorg ik ervoor dat ik niet continu het gevoel heb dat ik in de verkoopmodus zit en dat het meer automatisch gaat?
✔ Hoe maak ik een online training?
✔ Hoeveel moet ik zichtbaar zijn op Instagram? En hoeveel moet ik gratis delen?

De challenge vindt plaats van maandag 23 augustus t/m woensdag 25 augustus. Ik geef 3 dagen lang van 9:00-10:00 een online masterclass waarin ik je alles vertel over het bouwen van een succesvol online bedrijf.

Indien je er niet live bij kunt zijn, geen probleem. Je ontvangt elke dag een opname van de masterclass van die ochtend. Deze blijft 48 uur beschikbaar.

“If your business is not on the Internet, your business will be out of business.”

Bill Gates

De vertaalslag van offline naar online.

We leven in een bijzondere tijd. Technologie ontwikkelt zich razendsnel en mede door corona worden we nog meer gedwongen om anders te ondernemen.

Veel ondernemers waren al de switch aan het maken van offline naar online, maar nu nog meer.

Persoonlijk geloof ik dat we steeds meer online gaan werken. Het scheelt reistijd, reiskosten, het is vele malen duurzamer en met een online training kunnen jouw klanten volledig op hun eigen tempo en in hun eigen tijd jouw kennis tot zich nemen. En als ze willen, kunnen ze het zelfs 10x tot zich nemen.

De online wereld is alleen ook een jungle. Vroeger had je misschien één of twee concurrenten in dezelfde winkelstraat. Nu zijn je concurrenten overal.

Misschien denk je dat de markt overvol is en dat er geen plek meer is voor jou.

Ik geloof het tegenovergestelde. Ik geloof dat je meer nodig bent dan ooit en dat er meer dan voldoende plek is voor jou.

Voel je van binnen een vuurtje branden? Is er naast al die stemmetjes die zeggen ‘Je bent niet goed genoeg’ en ‘Wat heb jij nou te vertellen’ ook een stemmetje die zegt: ‘Je hebt iets waardevols. Je kunt hier mensen mee helpen. Je mag impact maken.’ Dan ben je hier op de juiste plek.

Hoe je jouw plek claimt als coach en zorgt voor een consistente stroom aan klanten en omzet via online kanalen en omzet middels online producten? Dat leer ik je in deze gratis challenge.

Tijdens de Online Business Challenge krijg je onder andere een antwoord op deze vragen:

Wat zijn de absolute no go’s als je online in contact wilt komen met jouw ideale klant?

Hoe zorg je ervoor dat zoveel mogelijk mensen van jouw bestaan afweten?

Hoe overtuig je op een prettige manier jouw ideale klant van jouw waarde? Zonder pusherig over te komen.

Hoe zorg je ervoor dat je je onderscheid en dat je niet afhankelijk bent van het aanbieden van de laagste prijs?

Wat zijn de grootste fouten die je moet voorkomen?

In deze challenge gaan we dieper dan alleen maar dingen als ‘Voeg een hashtag toe aan je posts’. We kijken ook echt naar de psychologie van koopgedrag. Zodat je niet alleen een groot bereik hebt op Instagram, maar zodat je moeiteloos klanten en omzet aantrekt via alle kanalen.

Nog even voorstellen…

Hi, ik ben Tineke Zwart en als Online Marketing & Business Coach is het mijn missie om zoveel mogelijk ondernemers te helpen om een consistente stroom aan klanten en omzet te genereren via online kanalen.

Toen ik 32 jaar geleden werd geboren in Joure (Friesland) in een heel nuchter gezin had ik niet verwacht dat ik uiteindelijk (online) ondernemer zou worden en al helemaal niet dat het ook nog eens zo goed zou gaan. Toen ik in 2015 samen met mijn toenmalige vriend uit Zuid-Afrika een internationaal online marketing bedrijf startten draaiden we binnen een half jaar onze eerste miljoen omzet.

We boden een schaalbaar product aan waar we elke dag op adverteerden. Met budgetten van €20 per dag draaiden we al een hoge winst dus we besloten om heel snel op te schalen wat ertoe leidde dat we al snel een miljoenenomzet draaiden.

Voor de buitenwereld leek ik succesvol. Ik woonde in een villa aan het strand in Florida en Kaapstad, maar van binnen was ik niet gelukkig. Ik was de droom van mijn vriend achterna gegaan. Het was niet mijn droom. In maart 2017 besloot ik daarom om alles op te geven en opnieuw te starten. Ik verbrak de relatie, stapte uit het bedrijf en verhuisde terug naar Nederland.

Na een paar maanden soul searching heb ik nog een tijdje als marketing consultant in de crypto industrie gewerkt. Dat was het ook niet helemaal en uiteindelijk heb ik de switch gemaakt naar Business Coach en nu voel ik eindelijk: Dit is mijn droombedrijf. Ik paste dezelfde strategie toe als wat ik eerder deed en dat werkte weer. In mijn eerste jaar draaide ik direct €125.000 omzet (€85.000 winst), in mijn tweede jaar €502.000 (€308.000 winst) en nu, in mijn derde jaar, verwacht ik te eindigen op €700.000 omzet. Maar het belangrijkste: Mijn klanten zijn super tevreden (check eventueel referenties op Google of Facebook), ik heb enorm veel werkplezier en ik heb rust in m’n hoofd.

Dit zeg ik niet om op te scheppen maar om je te laten zien dat de mogelijkheden eindeloos zijn, zolang je het ‘spel’ van online ondernemen maar begrijpt.

En hoe je dat doet? Dat leer ik je in deze gratis challenge.

De challenge vindt plaats op 23, 24 en 25 augustus. Ik geef elke dag van 9:00-10:00 een live online masterclass. Je ontvangt achteraf een opname.

Doe je mee? 🙂