Online Training: Meer klanten en omzet door Facebook & Instagram ads

Ja, ik wil meer klanten en omzet

Laat je bedrijf sneller groeien met winstgevende Facebook en Instagram advertenties.

.
Ben jij al een tijdje aan het ondernemen en gaat het je nog te langzaam? Wil jij sneller en moeitelozer klanten en omzet realiseren? 

Weet jij dat jouw doelgroep zich op Facebook of Instagram bevindt en heb je al wel eens nagedacht over adverteren, maar heb je geen idee hoe je advertenties moet maken?

Of heb je al eens advertenties gemaakt, maar waren de resultaten om te huilen? Zie je overal om je heen mensen fantastische resultaten behalen met advertenties en wil je dat ook?

Doe dan mee aan deze online training waarin ik je leer hoe je winstgevende advertenties maakt op Facebook en Instagram.
.

Dankzij advertenties draaide mijn eerste bedrijf een miljoenenomzet en draaide ik met mijn tweede bedrijf in het eerste jaar direct €125.000 omzet. 

In november 2015 startte ik samen met mijn toenmalige vriend een online marketing bedrijf. We draaiden dag en nacht social media advertenties.

Ik zal je direct eerlijk vertellen dat ik totaal niet gelukkig werd van dat bedrijf, maar we werden wel dusdanig goed in adverteren dat we binnen 6 maanden onze eerst miljoen omzet hadden gedraaid.

We testten letterlijk alles. Teksten, afbeeldingen, doelgroepen. We deden alles voor het beste resultaat.

Ik heb ontzettend veel goed gedaan op het gebied van social media ads en ik heb net zoveel fout gedaan. Waarschijnlijk heb ik nog meer fout gedaan dan goed.

In deze online training leg ik je niet alleen uit hoe je technisch gezien een goede advertentie maakt, maar vooral ook psychologisch gezien.

De reden dat mijn bedrijven zo snel zijn gegroeid is omdat ik een speciale manier gebruik om teksten te schrijven waarmee ik de beste resultaten behaal.

Groei samen met mij SNELLER naar the next level door Facebook en Instagram ads.

Aan het einde van deze online training:

.
✓ Weet jij exact hoe je winstgevende tekst en story ads maakt op Facebook en Instagram.
.
✓ Weet je wat je wel en niet moet doen om de beste resultaten te behalen met je advertenties.
.
✓ Weet je hoe jouw website eruit moet zien om het maximale aantal leads en klanten uit je ads te halen, want met een advertentie stuur je mensen naar je website, dus je salespagina moet goed in elkaar zitten.
.
✓ Weet je mijn grootste geheimen op het gebied van Facebook en Instagram ads waardoor ik 2x mega snel resultaat behaalde met mijn bedrijven.
.
✓ Weet je alle slimme hacks om je ads beter te laten draaien, en veel minder te betalen, dan de gemiddelde persoon die adverteert.
.
Nu voor 397,- exclusief BTW in plaats van 597,-. 

.

Ja ik wil meer leads en klanten uit Facebook en Instagram halen

.

.
……..

Je haalt het maximale uit deze training als jij:

.
✓ Weet wie jouw ideale klant is. Je weet wat de demografische kenmerken zijn zoals leeftijd, geslacht en woonplaats, maar je weet ook wat de psychografische kenmerken zijn zoals pijn en verlangen.
.
✓ Je een website hebt en ook een gratis product of als je van plan bent om dit op korte termijn te maken. Bijvoorbeeld een E-book, webinar of challenge.

✓ Je naast eventuele high-end producten ook producten verkoopt onder de €1000.
.
✓ Net zo ongeduldig bent als ik en zo efficiënt mogelijk alle trucs en tips op het gebied van adverteren wilt leren.

✓ Niet denkt dat adverteren een soort wondermiddel is en daarmee meteen een succesvol bedrijf bouwt. Er komt veel bij kijken.
.

Hoe zit de online training in elkaar?

.
✓ Na aankoop ontvang je direct een mail met daarin toegang tot de online training. Deze bevat een 1,5 uur durende online masterclass waarin ik alle stappen doorloop. Daarna doorloop je in 8 stappen alles op het gebied van advertenties.

✓ Het is een do-it-yourself training (vandaar ook de lage prijs), maar elke vraag die ik ooit heb gekregen omtrent Facebook ads, wordt beantwoord. Van het maken van een goede website pagina tot het technisch instellen van advertenties en hoe je de data analyseert.

Je houdt onbeperkt toegang tot zowel de online masterclasses als de online omgeving.
.

Klik hier om je ticket te kopen

Zie hieronder een screenshot van een aantal van mijn resultaten.

Hier zie je de resultaten van mijn Ebook ad. Gemiddeld betaal je in Nederland €2 per Ebook download. Ik zit deze maand op €0.89 per download inclusief 4 aankopen van €25. Dat betekent €58.87 uitgegeven, 66 leads erbij waarvan een deel later ook een programma koopt en direct €100 eruit (4x €25).

Hier zie je de resultaten van de advertentie die ik aan had gezet voor de online masterclass over Magnetisch Ondernemen (deed ik samen met Marissa Klouwer). Deze hadden we ingesteld zodat de mensen die de pagina al hadden bezocht, maar nog geen kaartje hadden gekocht de advertentie nogmaals zouden te zien. De masterclass kostte €88. We betaalden €1.83 per aankoop, dus €86,17 winst.

Hier zie je de resultaten van mijn advertentie voor mijn online training van €27 ex BTW. Ik betaal gemiddeld €4.59 aan advertentiekosten en behaal daarmee €22.41 winst.

De resultaten van de maand mei tot dusver voor mijn Ebook ad. In totaal €84.15 uitgegeven, ik betaal €1.11 per lead (gemiddeld €2 in Nederland), 14 cent per klik (gemiddeld €0.50 in Nederland), 7.60 doorklikratio (gemiddeld maar 2% in Nederland) en er zijn 10 trainingen verkocht voor in totaal €250. Er is dus €84.15 in gegaan en er zijn 76 leads uit gekomen + 10 klanten voor mijn online training.

In 2019 heb ik meerdere keren een training gegeven over Facebook & Instagram ads bij Competence Factory. Hiervoor betaal je meer dan €550. In deze online training zit soortgelijke informatie maar dan voor €397 (exclusief 21% BTW). Dit is de laatste beoordeling.

.
.

Nog even voorstellen…

.
Hi, ik ben Tineke Zwart en als Online Marketing & Business Coach is het mijn missie om zowel ondernemers als bedrijven te helpen om een consistente stroom aan klanten en omzet te genereren via online kanalen.

Toen ik 31 jaar geleden werd geboren in Joure (Friesland) in een heel nuchter gezin had ik niet verwacht dat ik uiteindelijk ondernemer zou worden en al helemaal niet dat het ook nog eens zo goed zou gaan. Toen ik in 2015 samen met mijn toenmalige vriend een internationaal online marketing bedrijf startte draaiden we binnen een half jaar onze eerste miljoen omzet.

Ik heb altijd een passie gehad voor menselijk gedrag en technologie. Uiteindelijk bleken deze 2 passies een perfecte combinatie te zijn voor een online marketing bedrijf. Dankzij deze kennis weet ik inmiddels precies hoe je koopgedrag triggert – maar niet op een sneaky manier – en hoe je dit slim kunt doen via online kanalen.

En hoe je dat dan doet via Facebook en Instagram advertenties? Dat ga ik jou leren in deze online training.

.

Veelgestelde vragen

.

Hoe kan ik mee doen aan de online training?
Zodra je hebt betaald ontvang je binnen 5 minuten een bevestigingsmail met daarin alle informatie.

.
Krijg ik een opname van de online masterclass en live Q&A?
Ja en hier blijf je toegang tot houden.
.
Wat is de investering voor deze online training?
De investering is nu €397 exclusief 21% BTW (€480,37 inclusief 21% BTW) in plaats van 597,-. De BTW is aftrekbaar voor ondernemers. 
.
Voor wie is deze online training geschikt?
Voor zowel ondernemers als niet ondernemers. Hij is voor iedereen die wil leren om winstgevend te adverteren op Facebook en Instagram. 

.
Voor wie is deze training NIET geschikt?
Voor iedereen die denkt dat je op magische wijze super snel een succesvol bedrijf kunt bouwen met Facebook en Instagram ads. Ads kunnen je bedrijf een enorme boost geven, maar het is geen wondermiddel. Het is nog steeds hard werken en je moet jezelf ook even de tijd gunnen om goed te worden in Facebook en Instagram ads. 

Doe je mee?

Ja, let’s go! Ik wil mijn bereik verhogen en meer klanten binnen halen met ads!