Ben jij coach en wil jij zowel je impact als omzet verdubbelen?

Laat mij je helpen om een consistente stroom aan klanten en omzet te genereren via online kanalen. Ik leer je om niet harder te werken, maar slimmer.

Download hieronder mijn gratis E-book met daarin de 6 praktische stappen en mijn 4 mindset geheimen om dit te realiseren.

.

Ben jij er klaar voor om écht impact te gaan maken met je bedrijf?

Laat mij je helpen om een consistente stroom aan klanten en omzet te genereren via online kanalen. Ik leer je om niet harder te werken, maar slimmer.

Download hieronder mijn gratis E-book met daarin 6 praktische stappen en 4 mindset geheimen om dit te realiseren.

.
.

Sinds ik ben gaan werken met Tineke draai ik mijn beste half jaar ooit als ondernemer.”

“Zooo als iemand mij heeft geleerd om te verkopen vanuit verbinding is het Tineke! Vol enthousiasme en nieuwsgierigheid stapte ik in bij de Business Boost Academy en mijn business is gaan vliegen. Mijn angst voor ‘sales’ is weg. Het is nu een van de leukste onderdelen van mijn business. Oh, en sinds mijn deelname aan de academy draaide ik mijn beste half jaar ooit als ondernemer!”

Florentine Zuure, Coach & Healer

.

Je hebt een grote droom, maar je loopt vast.

.

Je bent zelfstandig ondernemer geworden omdat je meer vrijheid wilde ervaren, maar ook omdat je gewoon weet dat je iets waardevols te bieden hebt. Je weet dat je mensen oprecht kunt helpen en doet ook niets liever dan dat.
.
Maar op dit moment is de realiteit waarschijnlijk heel anders dan dat.

Je hebt moeite om je (online) bedrijf te laten groeien. Er komt veel meer bij kijken dan je had verwacht en het voelt op dit moment allesbehalve moeiteloos.

Je gaat van Ebook naar webinar naar online training. Je staat voor je gevoel 24/7 aan en slurpt alle kennis op die je maar kunt krijgen. Je hebt je gecommit aan je droom en geen haar op je hoofd die eraan denkt om die droom op te geven.

Maar ondertussen twijfel je aan alles. Zit je product aanbod wel goed in elkaar? Zitten mensen wel op jou te wachten? Is je boodschap voor je doelgroep wel goed genoeg?

.
.

“Mijn omzet is met 300% gestegen en dat was me niet gelukt zonder Tineke.”

“Een half jaar lang was Tineke mijn coach. Ik zeg bewust niet “businesscoach” want door haar is veel meer veranderd dan alleen m’n bedrijf.
Ze heeft mij helpen groeien, maar ook zeker mijn bedrijf. Mijn omzet is met 300% gestegen en dit was me nooit gelukt zonder haar.

Tineke geeft passend advies voor de fase waarin je zit, denkt met je mee en komt met oplossingen waar je zelf nog niet aan hebt gedacht. Daarnaast heeft ze een heel fijne en nuchtere manier van coachen met af en toe een vleugje spiritualiteit.”

Shari Coenen, Voedingscoach

Heb jij het gevoel dat…

.
Je maar wat aanrommelt als het gaat om het runnen van je bedrijf? Je bent ontzettend goed in je vak, maar beseft nu dat ondernemen ook een vak is.En daar heb je geen kaas van gegeten.

.
Je hebt veel tijd, geld en energie gestopt in je website maar die levert maar weinig leads of klanten op. En via social media loop het ook nog geen storm.
.
Je wilt dolgraag mensen helpen maar het lukt je niet om ze te bereiken en overtuigen van jouw waarde.
.
Je vindt het lastig om die negatieve stemmen in je hoofd uit te zetten waardoor je vaak moeite hebt om actie te nemen. Je zit nog veel teveel in je hoofd.

It’s time to fly

Ik geloof dat iedereen iets unieks bezit en ik geloof ook dat het voor iedereen mogelijk is om een succesvol bedrijf te bouwen.

En het juiste moment daarvoor is NU. We zitten in een enorme transitie met z’n allen en het is nu meer dan ooit tijd om jouw unieke vaardigheden, verhaal en persoonlijkheid te delen met de wereld.

In de eerste plaats omdat je de wereld een beetje mooier wilt maken en in de tweede plaats om voor jezelf de mentale en financiële vrijheid te creëren waar je zo naar verlangt.

Daarom is dit naast een stukje tekst op mijn website ook vooral een uitnodiging. Een uitnodiging aan jou om je plek te claimen en de stappen te nemen die je mag nemen om meer impact te maken met je bedrijf. Weet dat je nodig bent. En weet dat er nog meer dan genoeg plek is voor jou.

Het is tijd om dingen anders te doen en om te groeien. Want wees eens eerlijk… Hoe lang houd je het nog vol op deze manier? Maar nog belangrijker: Hoe lang accepteer je deze situatie nog voor jezelf?

Welke prijs heb je al betaalt voor je bedrijf? Hoeveel frustratie, onzekerheid en ongemakkelijke gesprekken met je partner, vrienden of familie heeft je bedrijf je al gekost?

Dus, wat zeg je ervan? Durf je het aan om de eerste stap te nemen om écht impact te gaan maken zonder dat je jezelf over de kop werkt?

Of wil je liever nog even aan blijven rommelen en het zelf proberen? De keuze is helemaal aan jou.

Het is in ieder geval totaal niet gek dat je moeite hebt met het ondernemerschap. Jij bent ongetwijfeld goed in je vak. Of het nou coachen, fotograferen of ontwerpen is. Maar online ondernemen is ook een vak.

Gun jezelf de middelen om dat vak te leren. Het is namelijk niet zomaar een vak. Het is spel op hoog niveau. Maar als je eenmaal de regels snapt van dat spel, dan ga je vliegen.

.

Terwijl jij druk bezig bent met perfectioneren, twijfelen en aanrommelen helpt iemand anders je klanten.

.

.
.

Hi, ik ben Tineke Zwart en als Online Marketing & Business Coach is het mijn missie om coaches te helpen om een consistente stroom aan klanten en omzet te genereren via online kanalen.

Toen ik 31 jaar geleden werd geboren in Joure (Friesland) in een heel nuchter gezin had ik niet gedacht dat ik ooit zou gaan ondernemen. Niemand in mijn familie is ondernemer, maar ik heb altijd gevoeld dat ik anders ben. Ik verhuisde bijvoorbeeld op mijn 20ste al naar Zuid-Korea en ging voor m’n gevoel altijd links als anderen rechts gingen.

Ik besloot om in het diepe te springen en bleek een geboren ondernemer te zijn. Met mijn eerste online bedrijf draaide ik binnen een half jaar een miljoen omzet. Ik miste alleen de verbinding met mensen en besloot om het anders aan te pakken en meer te coachen. Ook daarmee draaide ik in mijn eerste jaar €125.000 omzet.

Ik help mijn klanten zowel op het gebied van strategie als mindset. Want als je financieel én mentaal vrij wilt zijn, dan zijn deze beide elementen even belangrijk.

Klik hier om mijn hele verhaal te lezen

Zij gingen je voor en creëerden een ripple effect dankzij online kanalen waardoor ze nu meer impact maken met hun bedrijf.

In mei 2019 besloot ik met Tineke samen te gaan werken in het Transformers programma en inmiddels ben ik twee programma’s verder. En dat is niet zonder reden. Ik ben ontzettend blij dat ik deze keuze voor mijzelf heb gemaakt. Na de eerste maand in het Transformers programma had ik al mijn beste maand ooit. Ik geloof er echt in dat je samen sneller en groter kan groeien. Iedereen heeft blinde vlekken of momenten waarop je onzeker kan zijn in het ondernemerschap. Ik ook! Ik koos ervoor om niet alleen aan te modderen, maar mij te laten helpen door de coach die al op de plek is waar ik heel graag wil zijn. Tineke weet precies wat je nodig hebt en geeft mega waardevolle inzichten, waardoor ik als mens en ondernemer ben gegroeid. Tineke is ontzettend grondig, beantwoord al je vragen uitgebreid en helpt je vooral om slimmer te werken. Bovendien is Tineke gewoon een ontzettend leuk en fijn mens. Ik zou zeggen waar wacht je nog op!

Mariëlla Vink – Carrière Coach

Voordat ik een programma volgde bij Tineke had ik al een goed gevoel bij haar. En mán, wat heeft ze dat overtroffen! Tineke heeft de perfecte balans tussen kritische vragen stellen en vertellen wat je moet doen. Ze reageert snel en uitgebreid op alle vragen en is helder in haar antwoorden. In 2 maanden tijd ben ik zo gegroeid als ondernemer en heb ik mijn bedrijf stevig neergezet. Tineke maakt haar belofte waar: Ze helpt je aan een consistente stroom aan klanten die moeiteloos binnen komen. Dat heb ik nu ervaren. Bovendien is de combinatie van 1:1 coaching en het groepselement van haar programma heel prettig. Samen met andere ondernemers til je elkaar naar een hoger plan. Tineke is een absolute aanrader en ik ga nog even met haar door!


Renee Westerbaan – Mindset Coach

Ik werk inmiddels al 2 jaar samen met Tineke en ben daar enorm enthousiast over. In eerste instantie heeft haar marketing advies me enorm geholpen bij de groei van mijn bedrijf. Toen ik begin dit jaar een coach zocht die me kon helpen bij de opbouw van tweede bedrijf, wist ik ook direct dat ik Tineke weer moest hebben. Wat ik zo fijn vind, is dat ze echt mee denkt, heel erg betrokken is en goed bereikbaar. Ze weet precies wat ze moet zeggen op moeilijke momenten en ze geeft me altijd veel vertrouwen in mezelf. Dankzij Tineke is mijn tweede bedrijf dit jaar echt in een stroomversnelling gekomen.

Carlijn Ottens – Online Marketing & Business Coach

Ik heb twee rondes meegedaan aan het Groei Programma en dat heeft enorm veel impact op mijn bedrijf gehad. Toen ik bij Tineke begon had ik geen doelgroep en geen funnel, ik had eigenlijk nog helemaal niks. En nu staat mijn bedrijf er!

Ik ben tijdens deelname aan het Groei Programma van 500 omzet naar 10k omzet per maand gegaan, binnen een half jaar dus! Ik weet precies wat ik moet doen en hoe ik het moet doen om leads aan te trekken en deze om te zetten naar klanten.

Tineke is een fijne coach om mee te werken. Ze is er altijd wanneer je haar nodig hebt. Ik heb op alle gebieden enorm veel van haar geleerd. Dank je wel voor alles Tineke!

Dzanella Tihic – Mindset & Manifestatie Coach

Werken met Tineke is de beste zet ever geweest! Haar uitstraling en empathie maakt dat ik me kwetsbaar op durf te stellen. Dat én haar kennis, ervaring, haar enthousiasme en het feit dat ze me uitdaagt uit m’n comfortzone te stappen maakt ik enorm gegroeid ben. Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. En dat smaakt naar meer!!!!!!


Christel Schalke – Life Coach

Klik hier om meer referenties te lezen

.

Product Aanbod

.

.

Volg me op Instagram om een kijkje in mijn leven te nemen en te leren van de business en mindset tips die ik daar deel.
.

[instagram-feed]

.

.