Het Groei Programma

Op dit moment is er een wachtlijst voor het Groei Programma tot oktober 2021. Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht wanneer er weer plek is? Schrijf jezelf dan via het formulier hieronder in op de vrijblijvende wachtlijst.

Ben jij zelfstandig ondernemer en zit je in een fase waarin je genoeg hebt aangerommeld en ‘gespeeld’? Weet jij nu waar je energie van krijgt en heb je besloten dat je serieus voor je bedrijf wilt gaan?

Je wilt geen hobby ondernemer meer zijn, maar een serieuze business bouwen waarmee je zoveel mogelijk klanten helpt en waar je zelf ook een fijn salaris aan overhoudt.

Je weet dat er meer kansen voor je zijn, maar je ziet ze zelf nog even niet.

Als jij op op al deze punten ‘ja’ kunt zeggen, dan is het Groei Programma iets voor jou.

Dit programma is speciaal ontwikkeld voor kennisondernemers, zoals coaches en online marketeers, die goed voor ogen hebben wie ze zijn en waar ze naartoe willen groeien. Je loopt nu alleen nog regelmatig vast omdat je praktisch gezien niet goed weet welke stappen je moet nemen om je doelen te behalen. Van marketing, sales en strategisch denken heb je weinig kaas gegeten en daar kun je nog wel wat hulp bij gebruiken.

Ook merk je dat dat negatieve stemmetje in je hoofd nog wel eens tegen houdt om je dromen te realiseren. Ben je wel goed genoeg? Wat zullen anderen wel niet van je denken als je nog zichtbaarder wordt? Ben je wel onderscheidend genoeg? Je bent je bewust van het feit dat dit stemmetje er is en er ook altijd zal blijven, maar je wilt je er niet langer door tegen laten houden. Je bent klaar om volledig voor het ondernemerschap te gaan.

“Growth is never by mere chance. It is a result of forces working together.”

– Jason Penney

.
Het Groei Programma is bedoeld voor jou als jij:

✓ Jezelf goed kent en weet waar je hart sneller van gaat kloppen. Je wilt deze passie alleen nog veel meer met de wereld delen en daadwerkelijk impact maken.

✓ Op dit moment minder dan €50.000 omzet per jaar draait en meer consistentie wilt qua klanten en omzet.

✓ Niet alleen geïnteresseerd bent in strategie, maar ook in energie en persoonlijke ontwikkeling. Je beseft dat succesvol ondernemen niet alleen te maken heeft met je product aanbod en je sales en marketing strategie. Het gaat veel verder dan dat en bent bereid om ook op persoonlijk vlak te groeien.

✓ Niet alleen financiële zekerheid en vrijheid wilt nastreven, maar ook mentale vrijheid. In dit programma streven we naar vrijheid in de breedste zin van het woord.

Wat houdt het programma praktisch gezien in?

 • Een 2-op-1 kick-off van 45 minuten met Milou de Graaf en Tineke Zwart. Milou is life coach en mindset expert. Samen met Milou en Tineke kijk je waar je de komende 3 maanden aan mag werken op zowel mentaal als strategisch gebied.
  .
 • Een 1-op-1 kick-off van 1 uur met Tineke waarin we samen doelen stellen voor de komende 3 maanden, je product aanbod onder de loep nemen, een sales & marketing plan maken en ook kijken naar je overtuigingen. Welke dingen vertel jij jezelf nog die je niet dienen?
  .
 • Je hebt elke week van maandag t/m donderdag een direct lijntje met Tineke en mag via de mail al je vragen stellen. Je vragen mogen over van alles gaan. Je kunt bijvoorbeeld vragen of Tineke feedback wil geven op je website, ze kan je funnel nakijken, maar je mail kan net zo goed gaan over een mentale uitdaging waar je tegen aan loopt.
  .
 • 3x een 1-op-1 coaching call van 30 minuten met Tineke.
  .
 • 3x een 1-op-1 coaching call van 45 minuten met Milou om je mindset sterker te maken en je zelfvertrouwen een boost te geven.
  .
 • Een online groeps kick-off van 2 uur in de eerste week (exacte startdatum volgt nog)
  .
 • Een online afsluitende groepssessie van 45 minuten op de laatste dag van het programma
  .
 • Toegang tot een online omgeving met daarin 12 modules. Hierin vind je alle praktische kennis die je maar nodig kunt hebben om een succesvol bedrijf te bouwen. De modules gaan onder andere over het kiezen van een ideale klant, het maken van een strategisch product aanbod, het maken van een goede website, winstgevend adverteren, het bouwen van een salesfunnel, het voeren van een goed sales gesprek en nog veel meer.
 • Als deelnemer van het Groei Programma krijg je kosteloos toegang tot de Transformers Mastermind. Dit is mijn besloten membership met circa 200 ondernemers. Elke maand zijn er masterclasses, ik ga elke maandagochtend live om je een motivatieboost te geven voor die week en deel tussentijds tips en inzichten. Daarnaast kun je netwerken met gelijkgestemden en je vragen in de besloten Facebook groep stellen.
  .

Tineke kan gewoon letterlijk je leven transformeren. Ondanks dat ik al veel online marketing kennis had, wist zij me ook echt te leren hoe je een leider van je bedrijf wordt. We hebben veel gelachen samen, maar je trok me ook door de moeilijke momenten heen.

Je gaf me ook altijd veel vertrouwen, waardoor ik nu enorm zelfverzekerd ben over mijn bedrijf. Ze is een coach met een gouden hart, heel betrokken en enthousiast! Ik raad haar zeker aan!

Tamara de Jong | Online Marketeer

Tineke is echt een onwijs goeie coach. Ze heeft heel snel door welke kant je op wenst te gaan met je bedrijf.

Daarnaast vind ik het heel tof dat ze zo dicht bij zichzelf blijft en mega authentiek is in wat ze doet. Ze geeft altijd super snel een reactie op je vragen en denkt echt met je mee. Een half jaar lang heb ik haar 5 dagen per week tot mijn beschikking gehad en dat voelde goed omdat ik daardoor altijd op haar kon terugvallen als ik vastliep. Een mega expert op het gebied van marketing, sales en strategie en daardoor ook enorm veel psychologische kennis over het menselijke gedrag.

Start je een bedrijf of ben je een gevorderde ondernemer dan zou ik zeker voor Tineke kiezen. Ze is oprecht, nuchter en beloofd geen gouden bergen maar leert je wel hoe jij de magie in je leven zelf kunt creëren. Ik heb echt voor Tineke gekozen omdat er maar weinig zijn zoals zij.

Er is een heel leger aan business coaches op de markt en zie er daar maar de meest betrouwbare uit te halen. Dat is voor mij echt Tineke. Verder is Tineke gewoon oprecht een goed en mooi mens. Ik ga haar onwijs missen en ben ook echt van haar gaan houden.


Floor Keereweer | Mindset Coach

Tineke is een top coach! Ze geeft enorm veel raad en tips. Ze is betrokken en super goed bereikbaar. We hebben op 3 maand tijd mijn volledige website, klanttaal, e-mails en aanbod onder de loep genomen en dit met meteen resultaat!

Ik ben ontzettend blij dat ik de keuze heb gemaakt om jou als coach te nemen en kijk uit naar een verdere samenwerking!


Sarah de Groof | Succes Coach

De investering voor het Groei Programma bedraagt €4500,- exclusief BTW. Het mag ook in 3 termijnen van €1525 ex BTW worden betaald.

Ben jij coach, online marketeer of een ondernemer met een sociale missie en denk je dat het Groei Programma iets voor jou is? Vul dan onderstaand contact formulier in. Je wordt dan toegevoegd aan de wachtlijst en ontvangt een mail zodra er weer plek is in het programma.