Het Transformers Programma

De huidige groep zit vol. Er start weer een nieuwe groep in januari 2022. Laat je gegevens achter via het formulier onderin deze pagina om een mail te krijgen zodra de selectieronde begint.

Jij bent niet zomaar een ondernemer. Je behoort niet tot de groep voor wie ondernemen een hobby is of een middel om rond te kunnen komen. Jouw bedrijf is je passie. Je purpose.

Je voelt een intense drive om de wereld (van jouw klant) te transformeren. Jij bent niet alleen ondernemer geworden omdat je vrijheid wilde, maar ook omdat je een positieve transformatie teweeg wilde brengen.

Op dit moment doe je het al goed. Je draait een fijne omzet, je klanten zijn tevreden, maar je voelt aan alles dat er meer in zit. Nog veel meer. Je hebt alleen even iemand nodig die dat eruit trekt en je helpt om je bedrijf in te richten om zoveel mogelijk impact te maken.

Je wilt namelijk niet harder werken. Je wilt vooral slimmer werken en (meer dan) €10.000 omzet per maand draaien. Je ziet zelf alleen niet alle mogelijkheden om slimmer te werken en loopt daarin praktisch gezien nog regelmatig vast.

Daarnaast merk je dat je inmiddels mensen in je omgeving begint te ontgroeien. Je denkt zo anders dan de meeste mensen. Waar anderen gevaar zien, zie jij kansen.

Je merkt dat het bevrijdend is, maar tegelijkertijd mis je daardoor soms ook mensen die jou begrijpen en die dezelfde manier van denken en doen hebben als jij. Je mist het om schaamteloos jezelf en daarmee ook schaamteloos ambitieus te kunnen zijn.

Herken jij je volledig in bovenstaande? Dan pas je in het Transformers Programma.

Dit programma is mijn meest exclusieve programma en deelname is alleen op basis van uitnodiging of een intake gesprek (het formulier voor een intake gesprek vind je onderin deze pagina).

“Transformed people transform people.”

– Richard Rohr

Waarom Transformers?

In dit programma staat transformatie voorop. Jij als ondernemer realiseert een transformatie bij jouw doelgroep en ik transformeer jou op het gebied van online marketing, sales en mindset.

Op die manier help ik jou om zoveel mogelijk impact te kunnen maken terwijl je zelf niet harder, maar slimmer werkt.

Het Transformers Programma duurt 6 maanden en heeft 2 instapmogelijkheden per jaar. Het programma zit op dit moment vol. De eerstvolgende ronde start in januari 2022. De exacte datum is nog niet bekend en volgt later. Als je je hieronder aanmeldt voor de vrijblijvende wachtlijst ontvang je een mail zodra de selectieronde begint. Dit doe ik omdat er meer mensen op de wachtlijst staan dan dat er plek is.

Deze selectieronde bestaat als eerste uit het invullen van een vragenlijst. Op basis daarvan zal ik een aantal mensen uitnodigen voor een gesprek met mij. De personen waarvan ik vind dat ze het beste passen krijgen een plekje mits zij ook voelen dat dit het programma is wat ze nodig hebben.

Wat houdt het programma praktisch gezien in?

Het doel van het Transformers Programma om echt een transformatie teweeg te brengen. Ik help jou om je te transformeren tot de ondernemer die je wilt zijn (zowel praktisch als mentaal) en als gevolg daarvan ben jij weer beter in staat om een transformatie in jouw vakgebied teweeg te brengen. Samen creëren we een ripple effect van positiviteit.   

✓ Een 1-op-1 kick-off sessie van 1,5 uur waarin we samen in je huidige situatie duiken. We nemen alles onder de loep, bepalen je doelen voor de komende 6 maanden en maken een strategisch plan.     

✓  We werken gedurende deze 6 maanden in Trello. Een online project management tool. Hierbij bepalen we waar we over 6 maanden willen staan en wat er de komende 2 weken alvast moet gebeuren om deze doelen te behalen. We hebben beide toegang tot de planningstool. Elke 2 weken creëren we samen een to do lijst zodat je strategisch te werk kunt gaan, maar het wel leuk en behapbaar blijft.     

✓ Na de kick-off heb je nog 4,5 uur aan 1-op-1 coaching calls. Dit komt neer op 1 call van 30 minuten per 2,5 week. Tijdens deze call bespreken we niet alleen de strategie, maar ook eventuele mentale uitdagingen waar je tegen aan loopt. Tijdens deze calls kan ik je ook helpen met operationele dingen, mocht je bijvoorbeeld betaalde advertenties willen opzetten.     

✓ Je mag me te allen tijde mailen met je vragen zodat je nooit meer het gevoel hebt vast te zitten. Hier reageer ik van maandag t/m donderdag binnen 24 uur op. Op vrijdag reageer ik op korte vragen maar doe ik geen Ebook en funnel checks bijvoorbeeld. Je vragen mogen over van alles gaan. Je kunt me bijvoorbeeld vragen om je website of funnel te checken, maar ook om mee te denken over een situatie waarin je bijvoorbeeld te maken hebt met een ontevreden klant.

✓ Toegang tot een besloten Facebook groep met de andere 11 deelnemers waar je ook je vragen kunt stellen. Ik kan je vragen dus ook daar beantwoorden en wil deelnemers stimuleren om daar ook met elkaar mee te denken zodat jullie ook voor elkaar een klankbord vormen.   

✓ 3 live dagen met alle overige deelnemers (maximaal 12). De eerste 2 live dagen zijn achter elkaar en de derde live dag is aan het einde van het programma. De data hiervoor worden behaald aan de hand van een datumprikker.

✓ 2x een online masterclass van Tineke. De topics hiervan worden later bepaald en hangt af van waar de groep tegen aan loopt. Dit kan variëren van sales tot lead generatie en money mindset.

✓ 3x een online masterclass/ sessie van een expert. Dit kan over van alles gaan. In de huidige ronde is er bijvoorbeeld een energy healing, hypnose en breathwork sessie gegeven, maar ook heeft een expert vertelt over hoe je een ijzersterk merk vertelt en weer een andere expert heeft gedeeld hoe ze een bedrijf met een miljoenenomzet heeft gebouwd. 

✓ Toegang tot een volledige online academy met verschillende modules en templates over o.a. winstgevend adverteren op social media, content strategie, het bouwen van een conversie proof website en sales.

✓ Een online groeps kick-off van 2 uur.

✓ Een online groeps afsluiting van 1 uur.

De investering voor het Transformers Programma is €11.000 exclusief BTW. Dit mag ook in 6 termijnen van €1.860 exclusief BTW worden voldaan.

.
Het Transformers Programma is bedoeld voor jou als jij:

✓ Een diepe motivatie voelt om een transformatie te realiseren binnen jouw vakgebied. Je hebt een unieke visie en/of een uniek verhaal.

✓ Op dit moment al minimaal €5.000 consistent per maand aan omzet draait en minimaal €10.000 of meer per maand wilt draaien.

✓ Al flink wat stappen hebt gezet op het gebied van mindset. Je beseft dat zelfleiderschap de sleutel is tot succesvol ondernemen en stapt niet in dit programma om je succes ‘af te kopen’. Je weet dat ik je kan enablen maar bent je ervan bewust dat je zelf de stappen dient te zetten.

✓ Niet alleen geïnteresseerd bent in strategie, maar ook in energie en persoonlijke ontwikkeling. Je beseft dat succesvol ondernemen niet alleen te maken heeft met je product aanbod en je sales en marketing strategie. Het gaat veel verder dan dat en je bent bereid om ook op persoonlijk vlak te groeien.

✓ Niet alleen financiële vrijheid wilt nastreven, maar ook mentale vrijheid. In dit programma streven we naar vrijheid in de breedste zin van het woord.


.

In mei 2019 besloot ik met Tineke samen te gaan werken in het Transformers programma en inmiddels ben ik twee programma’s verder. En dat is niet zonder reden. Ik ben ontzettend blij dat ik deze keuze voor mijzelf heb gemaakt. Na de eerste maand in het Transformers programma had ik al mijn beste maand ooit. Ik geloof er echt in dat je samen sneller en groter kan groeien. Iedereen heeft blinde vlekken of momenten waarop je onzeker kan zijn in het ondernemerschap. Ik ook! Ik koos ervoor om niet alleen aan te modderen, maar mij te laten helpen door de coach die al op de plek is waar ik heel graag wil zijn. Tineke weet precies wat je nodig hebt en geeft mega waardevolle inzichten, waardoor ik als mens en ondernemer ben gegroeid. Tineke is ontzettend grondig, beantwoord al je vragen uitgebreid en helpt je vooral om slimmer te werken. Bovendien is Tineke gewoon een ontzettend leuk en fijn mens. Ik zou zeggen waar wacht je nog op!


Mariëlla Vink | Carrière Coach

Ik werk inmiddels al 2 jaar samen met Tineke en ben daar enorm enthousiast over. In eerste instantie heeft haar marketing advies me enorm geholpen bij de groei van mijn bedrijf. Toen ik begin dit jaar een coach zocht die me kon helpen bij de opbouw van tweede bedrijf, wist ik ook direct dat ik Tineke weer moest hebben. Inmiddels zit ik voor de tweede keer in het Transformers Programma. Wat ik zo fijn vind, is dat ze echt mee denkt, heel erg betrokken is en goed bereikbaar. Ze weet precies wat ze moet zeggen op moeilijke momenten en ze geeft me altijd veel vertrouwen in mezelf. Dankzij Tineke is mijn tweede bedrijf dit jaar echt in een stroomversnelling gekomen.


Carlijn Ottens | Business Coach

Het Transformers programma heeft me meer gebracht dan ik had durven hopen. Mijn bedrijf heeft een stevig fundament gekregen met een stabiele basis qua omzet en ik blijf groeien. We hebben alles onder de loep genomen, van website tot funnel tot ads, en het staat nu als een huis! Tineke is een topcoach, denkt mee waar nodig en heb geleerd mezelf als basis te nemen. Mijn bedrijf moet passen bij mijn leven en niet andersom. Zeker aan te raden om een traject bij haar te volgen!


Rosalie van Gils | Psycholoog

Tineke is een geweldig fijn mens die zo goed aanvoelt in welke fase van het ondernemerschap je zit. Hierdoor kan ze echt met je meedenken en helpen om de volgende stap te zetten. Groeien met je bedrijf is daardoor een fluitje van een cent. Ze weet precies wat de volgende fase is en hoe je zowel strategisch als emotioneel hier mee om moet gaan. Fijn wanneer iemand je echt bij de hand neemt zodat je vol vertrouwen kan ondernemen! Dankjewel!


Femke van Houts | Branding Expert

Ben jij coach, online marketeer of een ondernemer met een sociale missie en wil je als eerste horen wanneer je weer kunt instappen in het Transformers Programma? Laat dan hieronder je gegevens achter. Je wordt dan op de wachtlijst gezet.