Mijn favoriete tools

Ik geloof in slim werken in plaats van hard werken. Om dit te doen gebruik ik meerdere tools.

Hieronder vind je een overzicht van de tools die ik gebruik en die me hebben geholpen om binnen 2 jaar van 0 naar 500k jaaromzet te groeien.

.
.
.
.

.
Moneybird

Mijn boekhouding doe ik in Moneybird. Dit is een heel gebruiksvriendelijk systeem waarin je jouw facturen kunt verzenden, inkoopfacturen kunt uploaden en je belastingaangifte gemakkelijk mee kunt doen.

Daarnaast kun je ook automatisch facturen laten maken vanuit Moneybird als iemand een online product besteld via jouw (WordPress) website. Hiervoor gebruik ik een koppeling die je eenmalig dient aan te schaffen voor €29. Klik hier voor deze koppeling.

Klik op de knop om Moneybird gratis te proberen. Je krijgt dan een 60 dagen langere gratis proefperiode ter waarde van €60.

Voor de transparantie: Indien je klant wordt krijg ik een tegoedbon van Coolblue ter waarde van €50.

.
.
.
.

Probeer Moneybird

.
.
.

.
Mailblue

Ik ben ooit beginnen met Mailchimp als mailsysteem. Dit was heel fijn voor het versturen van losse mails, maar al snel werden de opties te beperkt.

Nu gebruik ik Mailblue. Hierin kun je gemakkelijk automatiseringen maken en ook gewoon losse mails sturen. Daarnaast kun je ook allerlei informatie tracken, zoals aantal kliks en je kunt bijvoorbeeld een reminder sturen als iemand een bepaalde mail niet heeft geopend.

Mailblue is overigens de Nederlandse versie van ActiveCampaign. Ik gebruik de Lite versie.

.
.
.
.

Probeer Mailblue

.
.
.
.

.
Zoom

Voor al mijn coaching sessies gebruik ik Zoom. Een van de vele voordelen van Zoom is dat de klant direct op zijn/haar eigen laptop de coachsessie op kan nemen.

Zoom is gratis voor 1-op-1 afspraken en groepsmeetings tot 40 minuten. Ik heb een betaald account omdat ik vaak groepssessies geef die langer duren dan 40 minuten. Ik betaal hiervoor circa €14 per maand.

.
.
.
.

Probeer Zoom

.
.
.

.
WooCommerce

Ik gebruik WooCommerce als betaalsysteem voor mijn online producten. WooCommerce is een gratis plug-in die je kunt installeren als je een WordPress website hebt.

Door WooCommerce te gebruiken in combinatie met Mollie kan ik online betalingen ontvangen en komen mensen ook automatisch in mijn mailsysteem (Mailblue) te staan.

Op het moment dat iemand bijvoorbeeld mijn Salesfunnel Challenge besteld, krijgt deze persoon ook automatisch een bevestiging vanuit Mailblue en komt hij/zij in een automatische mailreeks terecht.

.
.
.
.

Probeer WooCommerce

.
.
.

.
Mollie

Voor al mijn online betalingen gebruik ik Mollie. Hiermee kan ik allerlei soorten betalingen accepteren. Denk aan iDeal, creditcard, Bancontact, Klarna en SEPA-incasso.

Mollie is gekoppeld aan WooCommerce zodat ik op die manier de bestellingen kan ontvangen.

Mollie is één van de goedkoopste opties. Ik betaal bijvoorbeeld €0,29 exclusief BTW per iDeal transactie.

.
.
.
.

Probeer Mollie