Online Masterclass: Verhoog consistent je bereik en haal meer leads en klanten uit LinkedIn

Door: Tineke Zwart

Ja leuk, ik wil deze online masterclass volgen

LinkedIn is HOT en de tijd om serieus actief te worden is nú.

.
Houd jij LinkedIn al een tijdje vanaf de zijlijn in de gaten omdat je ziet dat steeds meer mensen actief worden? En hoor je steeds vaker dat andere mensen een hoog bereik hebben en ook daadwerkelijk klanten uit LinkedIn halen? 

Weet je dat jouw doelgroep zich ook op LinkedIn bevindt, maar loop je nog vast met wat je dan moet plaatsen? Je hebt nog geen idee van de ‘regels’ op LinkedIn en vraagt je onder andere af of je content daar heel anders zou moeten zijn dan op bijvoorbeeld Facebook of Instagram.

Of misschien heb je al wel wat berichten geplaatst, maar merk je er nog weinig van. Je bereik is wel leuk, maar niet fantastisch. En die leads en klanten blijven uit.

Volg dan deze online masterclass waarin ik je exact leer hoe LinkedIn werkt, hoe je jouw bereik consistent kunt verdriedubbelen en hoe je er ook daadwerkelijk klanten uit kunt halen. Zodra je de masterclass hebt gekocht ontvang je binnen 5 minuten een mail met daarin de video.
.

Waarom is het bereik momenteel zo hoog op LinkedIn? 

Doordat er nog maar weinig mensen actief content delen op LinkedIn kan je bereik enorm zijn. Ik schrijf bewust ‘kan zijn’. Dat is namelijk alleen als je het algoritme snapt en je met bepaalde regels rekening houdt.

Zo heb ik ‘maar’ 1000 connecties, maar bereik ik vaak tussen de 5.000 en 20.000 mensen met mijn posts en haal daar ook klanten uit. Daar zie je hieronder ook een aantal screenshots van.

Waar het bereik op Facebook en Instagram momenteel om te huilen is, valt mijn mond regelmatig open van verbazing van het bereik op LinkedIn. Ik weet alleen ook: Dat duurt nooit lang. Daarom is ook nu het moment om ‘in te stappen’ en hier gebruik van te maken.

Dit is de beknopte versie van de LinkedIn training die ik maandelijks voor meer dan €500 geef bij Competence Factory.

Als je de online masterclass koopt ontvang je ‘m binnen 5 minuten in je inbox.

“Don’t wait any longer. LinkedIn is the place to be right now.” – Gary Vaynerchuck

Aan het einde van deze online masterclass:

.
✓ Weet jij hoe je consistent jouw bereik gigantisch kunt verhogen doordat je het algoritme snapt en weet hoe je een goede post schrijft.
.
✓ Weet je precies wanneer de beste momenten en tijden zijn om posts te plaatsen. Op LinkedIn maakt dit een enorm verschil voor je bereik en daarmee uiteindelijk leads en klanten.
.
✓ Stel je jezelf niet meer de vraag: Wat moet ik dan plaatsen op LinkedIn? Je weet wat je te doen staat.
.
✓ Weet je hoe je leads en klanten binnen kunt halen via LinkedIn.
.
✓ Weet je alle slimme hacks om je bereik heel makkelijk te verdubbelen.
.
✓ Weet je met welke simpele ’truc’ ik 20.000 mensen wist te bereiken met een post.
.
✓  Weet je wat de do’s en don’t’s zijn op LinkedIn.
.
De investering bedraagt 74 exclusief 21% BTW (89,54,- inclusief BTW).

.

Ja ik wil meer bereik en meer leads en klanten uit LinkedIn halen

.

.

Deze online masterclass is voor jou als jij:

.
✓ Weet dat jouw doelgroep zich op LinkedIn bevindt. Het maakt niet uit of je ondernemer bent of in dienst bent bij een organisatie. De masterclass is interessant voor iedereen die zijn/haar bereik wil verhogen en leads en klanten uit LinkedIn wil halen.
.
✓ Je nog afvraagt wat je dan moet plaatsen op LinkedIn. Je hebt het idee dat de regels daar heel anders zijn dan bijvoorbeeld op Instagram.
.
✓ Net zo ongeduldig bent als ik en zo efficiënt mogelijk de growth hacks van LinkedIn wilt leren kennen om je bereik te verdriedubbelen en leads en klanten eruit wilt halen.
.

Klik hier om je ticket te kopen

Zie hieronder een screenshot van het bereik van een aantal van mijn posts. Ik heb ‘maar’ 1000 connecties, maar bereik vrijwel standaard minimaal 3000 mensen. Soms tot wel 20.000 mensen.

“LinkedIn is no longer your online resume. It’s your digital reputation.”

Het afgelopen jaar heb ik maandelijks een training gegeven over LinkedIn Marketing bij Competence Factory. Hiervoor betaal je meer dan €500. In deze online masterclass zit soortgelijke informatie maar dan voor €74 (exclusief 21% BTW). Dit zijn de beoordelingen van de laatste 2 LinkedIn live trainingen:
.

.
En dit is wat er gezegd werd over de online masterclass:

.
.

.
.

.

.
.

Ook mijn eigen business coach, Veronique Prins, deed mee met de online masterclass. Daarna haalde ze met haar post een hoger bereik dan ze ooit had gehad.

Ze schreef het volgende over de masterclass:

“Eerlijk gezegd had ik niet zoveel met LinkedIn. Ik zie het als een zeer zakelijk kanaal, wat op zich bij mijn ambitie past maar niet zo zeer bij mij als mens. Ik had een bepaalde voorstelling van ‘hoe het hoort’ op LinkedIn en daarmee had ik besloten dat het niet voor mij was.

Eerder had iemand me al de tip gegeven het toch te gaan doen en vervolgens zag ik dat Tineke een Masterclass organiseerde. Dus ik dacht ‘als je het dan toch gaat doen, leer dan in ieder geval hoe je het het beste kan doen’. En daarvoor zit je bij Tineke goed; ze weet veel van online marketing en  doet het erg goed op LinkedIn.

Na haar Masterclass trok ik de stoute schoenen aan en postte ik iets. Tsja, wat zal ik daarvan zeggen. Voor de LinkedIn diehards is het waarschijnlijk peanuts maar ik ben nu 1,5 dag verder en net door de 25.000 views heen gegaan en ik krijg nog steeds veel reacties.

Voor mij is het belangrijk dat ik weet dat en hoe het nu werkt en dat alles wat ik dacht op een verkeerde aanname gebaseerd was. Het allerbelangrijkste is dat ik bewezen heb gekregen dat ook op dit social media kanaal het juist draait over vooral jezelf zijn en geen grijze boodschap hebben. Dat maakt dat het tussen LinkedIn en mij nog wel eens helemaal goed kan gaan komen. Een goed begin is in ieder geval het halve werk.”

Nog even voorstellen…

.
Hi, ik ben Tineke Zwart en het is mijn missie om zowel ondernemers als bedrijven te helpen om een consistente stroom aan klanten en omzet te genereren via online kanalen. Dit doe ik middels mijn 2 bedrijven; Tineke Zwart Business Coaching en Simply Consulting.

Toen ik 31 jaar geleden werd geboren in Joure (Friesland) in een heel nuchter gezin had ik niet verwacht dat ik uiteindelijk ondernemer zou worden en al helemaal niet dat het ook nog eens zo goed zou gaan. Toen ik in 2015 samen met mijn toenmalige vriend een internationaal online marketing bedrijf startte draaiden we binnen een half jaar onze eerste miljoen omzet.

Ik heb altijd een passie gehad voor menselijk gedrag en technologie. Uiteindelijk bleken deze 2 passies een perfecte combinatie te zijn voor een online marketing bedrijf. Dankzij deze kennis weet ik inmiddels precies hoe je koopgedrag triggert – maar niet op een sneaky manier – en hoe je dit slim kunt doen via online kanalen.

En hoe je dat dan doet via LinkedIn? Dat ga ik jou leren in deze online masterclass.

.

Veelgestelde vragen

.

Hoe kan ik mee doen aan de online masterclass?
Zodra je hebt betaald ontvang je binnen 5 minuten een bevestigingsmail met daarin de online masterclass.

.
Krijg ik een opname?
Ja en hier blijf je toegang tot houden.
.
Is er de mogelijkheid om vragen te stellen?

Ja, reageer op de bevestigingsmail met jouw vragen en dan kom ik er bij je op terug.
.
Wat is de investering voor deze masterclass?
De investering is €74 exclusief 21% BTW (€89,54 inclusief 21% BTW). De BTW is aftrekbaar voor ondernemers. 
.
Voor wie is deze masterclass geschikt?
Voor zowel ondernemers als niet ondernemers. Hij is voor iedereen die meer bereik wil genereren op LinkdIn en daar leads en/of klanten uit wil halen.

Doe je mee?

Ja, let’s go! Ik wil mijn bereik verhogen en meer klanten uit LinkedIn halen!