Online modules The Business Boost Academy

Hieronder komen alle online modules te staan van de Business Boost Academy.

De live Q&A sessies komen hier ook te staan. Deze worden onder de online modules geplaatst.

Je vindt ook nog een aantal bonus modules over de Wet van Aantrekking, LinkedIn en podcasten onderin de pagina. Daar heb je direct al toegang tot.

De online modules gaan je helpen met alle kennis, maar aan alleen kennis heb je niks. Het is vooral belangrijk dat je de kennis gaat toepassen in je eigen praktijk. Soms is het lastig om te bepalen hoe dat in jouw situatie het beste gedaan kan worden.

Zorg er dus voor dat je om hulp vraagt in de besloten Facebook groep. De opdrachten die je daar of via de mail mag inleveren en waar je persoonlijke feedback (maximaal 2x) op krijgt van zijn:

1. Omschrijving van je ideale klant (persona)
2. Product aanbod (op 1 A4’tje schrijven)
3. Je website (alle pagina’s in 1x inleveren via een Word document of gewoon je website delen)
4. Je Ebook of ander soort weggever
5. Je salesfunnel

Deze opdrachten worden nagekeken door Claire Babai. Je mag de opdrachten delen in de besloten Facebook groep en haar taggen of je mag mailen naar bba-claire@tinekezwart.nl.

Al je andere vragen mag je onder de vragenpost stellen in de besloten Facebook groep. Tineke is elke maandag in de groep en beantwoord dan alle vragen. Mocht je echt vast lopen, mail Tineke dan op tineke@tinekezwart.nl en dan helpt ze je eerder op weg.