Online modules The Business Boost Academy

Jij hebt ervoor gekozen om in 1x toegang te krijgen tot alle online modules zodat je er op je eigen tempo doorheen kunt. Hieronder vind je alle modules. Klik op de afbeelding om toegang te krijgen tot de module.

Je vindt ook nog een aantal bonus modules onderin. Deze modules gaan onder andere over hoe je consistent klanten uit LinkedIn haalt, hoe podcasten werkt en hoe je de wet van aantrekking in kunt zetten om moeitelozer te ondernemen over de wet van aantrekking onderin de pagina.

Daarnaast heb ik nog 2 van mijn challenges toegevoegd als bonus. Challenges werken namelijk goed als marketing tool. Op deze manier kun je even spieken hoe ik dat heb gedaan.

De online modules gaan je helpen met alle kennis, maar aan alleen kennis heb je niks. Het is vooral belangrijk dat je de kennis gaat toepassen in je eigen praktijk. Soms is het lastig om te bepalen hoe dat in jouw situatie het beste gedaan kan worden. Zorg er daarom voor dat je gebruik maakt van mij, mijn team en de andere experts om ervoor te zorgen dat je niet vastloopt.