Overzicht van mijn online trainingen

Op dit moment is er een wachtlijst voor mijn coaching programma’s tot februari 2021.

Maar gelukkig kun je ook zonder mijn begeleiding een flinke boost geven aan je bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van mijn online trainingen.

Elke maand haal ik meer dan 50% van mijn klanten en omzet automatisch binnen via mijn salesfunnel. Dit is een geautomatiseerde klantreis waarmee je jouw doelgroep op een laagdrempelige wijze kennis laat maken met jou en je producten.

Op die manier hoef je niet 24/7 met sales en marketing bezig te zijn en kun je je focussen op andere dingen.

De Salesfunnel Challenge is een 4 uur durende video training inclusief 3 waardevolle documenten – die ik zelf ook gebruik – om je omzet mee te plannen elke maand.

Klik hier of op de afbeelding voor alle informatie over de Salesfunnel Challenge.

Investering: €47 exclusief BTW.

Door te adverteren op Facebook en Instagram heb ik mijn bedrijven altijd enorm snel kunnen laten groeien.

Ik hoor zo vaak van ondernemers dat ze het allemaal zo langzaam vinden gaan. Dat het elke maand maar weer afwachten is wat er binnen komt. Door te adverteren geef je als het ware een injectie aan je bedrijf.

Je bereikt in no-time veel meer potentiële klanten. Je moet alleen wel even weten hoe je dat goed doet. Niet alleen qua techniek, maar ook qua strategie.

In deze online training leer je om winstgevend te adverteren en leg ik je alles stap voor stap uit.

Klik hier of op de afbeelding voor alle informatie over deze training.

Investering: €397 exclusief BTW.

Toen ik startte met dit bedrijf had ik amper volgers. In 1,5 jaar tijd groeide ik naar een Instagram account met bijna 4000 gecommitte volgers en ik haal elke maand circa 50% van mijn klanten uit Instagram.

In de Storyselling Challenge deel ik al mijn tips om van je volgers ook daadwerkelijk klanten te maken.

Je ontvangt 4 super waardevolle online masterclasses van 45 minuten en 7 story templates die je helpen om jouw verhaal te delen via Instagram. Je kunt de story templates downloaden en uploaden via je eigen account.

Op die manier leren jouw volgers je kennen en mensen kopen tegenwoordig niet meer alleen producten. Ze kopen verhalen. Mensen komen bij jou OM jou.

Elke maand haal ik meer dan 50% van mijn klanten en omzet automatisch binnen via mijn salesfunnel. Dit is een geautomatiseerde klantreis waarmee je jouw doelgroep op een laagdrempelige wijze kennis laat maken met jou en je producten.

Klik hier of op de afbeelding voor alle informatie over de Storyseling Challenge.

Investering: €22 exclusief BTW.

Waar het bereik op Facebook en Instagram soms om te huilen is, is het bereik op LinkedIn op dit moment sky-high. Mits je het goed doet.

In deze online training van 1,5 uur leg ik je stap voor stap uit hoe je jouw organische (= gratis) bereik kunt verdriedubbelen door rekening te houden met het algoritme, maar ook door je posts op een andere manier in te steken.

Mede dankzij LinkedIn wist ik mijn eigen bedrijf, maar met name die van mijn klanten veel sneller te laten groeien.

Het juiste moment om deze training te volgen is nu. Op dit moment zijn er nog maar weinig mensen écht actief op LinkedIn waardoor jij vrij baan hebt.

Klik hier of op de afbeelding voor alle informatie over deze training.

Investering: €72,72 exclusief BTW / €88 inclusief BTW.