Overzicht van mijn online trainingen

Op dit moment zijn er wachtlijsten voor al mijn coaching programma’s, maar gelukkig kun je ook zonder mijn begeleiding een flinke boost geven aan je bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van mijn online trainingen en mijn Transformers Mastermind.

Elke maand haal ik meer dan 50% van mijn klanten en omzet automatisch binnen via mijn salesfunnel. Dit is een geautomatiseerde klantreis waarmee je jouw doelgroep op een laagdrempelige wijze kennis laat maken met jou en je producten.

Op die manier hoef je niet 24/7 met sales en marketing bezig te zijn en kun je je focussen op andere dingen.

Deze online training bevat een online masterclass van een uur (ook als podcast te beluisteren), een video waarin ik de techniek van een funnel uitleg en 3 documenten waarmee ik mijn salesfunnel optimaliseren.

Klik hier of op de afbeelding voor alle informatie over de online training ‘Bouw een winstgevende salesfunnel’.

Investering: €47 exclusief BTW.

Door te adverteren op Facebook en Instagram heb ik mijn bedrijven altijd enorm snel kunnen laten groeien.

Ik hoor zo vaak van ondernemers dat ze het allemaal zo langzaam vinden gaan. Dat het elke maand maar weer afwachten is wat er binnen komt. Door te adverteren geef je als het ware een injectie aan je bedrijf.

Je bereikt in no-time veel meer potentiële klanten. Je moet alleen wel even weten hoe je dat goed doet. Niet alleen qua techniek, maar ook qua strategie.

In deze online training leer je om winstgevend te adverteren en leg ik je alles stap voor stap uit.

Klik hier of op de afbeelding voor alle informatie over deze training.

Investering: €597 exclusief BTW.

Toen ik startte met dit bedrijf had ik amper volgers. In 1,5 jaar tijd groeide ik naar een Instagram account met bijna 4000 gecommitte volgers en ik haal elke maand circa 50% van mijn klanten uit Instagram.

In de Storyselling Challenge deel ik al mijn tips om van je volgers ook daadwerkelijk klanten te maken.

Je ontvangt 4 super waardevolle online masterclasses van 45 minuten en 7 story templates die je helpen om jouw verhaal te delen via Instagram. Je kunt de story templates downloaden en uploaden via je eigen account.

Op die manier leren jouw volgers je kennen en mensen kopen tegenwoordig niet meer alleen producten. Ze kopen verhalen. Mensen komen bij jou OM jou.

Elke maand haal ik meer dan 50% van mijn klanten en omzet automatisch binnen via mijn salesfunnel. Dit is een geautomatiseerde klantreis waarmee je jouw doelgroep op een laagdrempelige wijze kennis laat maken met jou en je producten.

Klik hier of op de afbeelding voor alle informatie over de Storyseling Challenge.

Investering: €22 exclusief BTW.

Uit onderzoek blijkt dat de nummer 1 trigger voor succes je omgeving is. Veel ondernemers worden helaas niet volop gesteund door de mensen om hun heen of ze worden niet helemaal begrepen.

Daarom ben ik een Mastermind gestart voor ondernemers met grote dromen die klaar zijn voor actie.

Je past in deze Mastermind als jouw bedrijf je passie is en als je niet alleen maar op zoek bent naar nieuwe kennis. Je weet dat je kennis nodig hebt, maar je zit nu in een fase dat je vooral wilt doen. Je bent er klaar voor om serieuze stappen te zetten.

Klik hier of op de afbeelding voor alle informatie over de Mastermind.

Investering: €97 exclusief BTW per maand. Je kunt maandelijks instappen of opzeggen.