Overzicht van experts

Een succesvol bedrijf bouw je niet zomaar. Daar heb je op meerdere vlakken vaak hulp bij nodig. Ik zeg dan ook vaak: “It takes a village.”

Ik raad altijd aan om 80% van je tijd te besteden aan je klanten, sales & marketing, strategie en product ontwikkeling. Dat zijn de bouwstenen van je bedrijf.

Alles daarom heen is net zo belangrijk, maar vaak heb je die expertise zelf niet en is het slimmer om dit uit te besteden. Hieronder vind je een overzicht van een aantal experts op verschillende gebieden die ik kan aanraden.

Ik heb persoonlijk allemaal met ze gewerkt en ben super tevreden.

Hetty van der Wal – Website bouwer – Eigenaar van Mediamora

Hetty is een geweldige website bouwer die snel werkt, open communiceert en actief met je mee denkt. Mocht je dus een topper zoeken op het gebied van websites, dan is Hetty je go to persoon. Je kunt haar mailen op hetty@mediamora.nl. Haar uurtarief is €55 exclusief BTW.

Sharon de Rooij – Jurist – Eigenaar Lady Lawyer

Heb je nog geen Algemene Voorwaarden, een Privacyverklaring en/of een Cookiestatement? Daar kan Sharon je binnen no-time mee helpen. Check haar website https://www.ladylawyer.nl/ voor meer informatie.

Hiermee voorkom je bijvoorbeeld dingen als dat iemand ‘ja’ zegt en vervolgens zomaar uit je programma stapt.

Prisca Visser – Fotografe

Heb je geen mooie foto’s meer voor op social media of andere online kanalen? Prisca doet voor een zachte prijs ondernemersshoots van 2 uur waarbij je weken tot maanden vooruit kunt met mooie foto’s.

Prisca’s stijl is puur en authentiek. Ze bewerkt haar foto’s bijvoorbeeld niet.

Je kunt haar mailen op visser.prisca@gmail.com.

Gea – Active Campaign Expert – Eigenaar De Technische Coach

Loop je tegen technische dingen aan zoals het inrichten van je Active Campaign account? Neem dan even contact op met Gea via gea@jouwtechnischecoach.nl. Haar website is www.jouwtechnischecoach.nl.

Naomi Beusink – Facebook & Instagram Ads

Mijn naam is Naomi Beusink van Beusink Marketing en het is mijn passie om coaches op een strategische manier te helpen meer resultaat te behalen door middel van Social Media en Online Advertising.

Ik heb in mijn jaren als ondernemer gemerkt dat alleen ‘actief’ zijn en content plaatsen op social media niet voldoende is om jouw bedrijf echt flink op te kunnen schalen. Je zult een strategie moeten hebben.

Daarnaast is het aan te raden om gebruik te maken van de kracht van Social Advertising. In eerste instantie bereik je op een organische manier namelijk nog geen 10% van je volgers. Met een paar euro per dag kun jij al veel méér mensen bereiken. Ik heb inmiddels al meer dan 40 ondernemers mogen helpen met hun Social Media Marketing & Online Advertising en duizenden euro’s geïnvesteerd in Advertising. Om die reden weet ik precies wat er nodig is om voor jouw bedrijf de gewenste resultaten te behalen.

Verder ben ik gespecialiseerd in het bouwen van funnels en e-mailmarketing. Alles om die potentiële klant van begin tot eind aan je te binden en klant bij je te laten worden! Mijn uurtarief: €60,- (excl. BTW). Vaste klanten profiteren van extra’s.

Zin in een virtuele kop koffie/thee? Je kunt me bereiken op info@beusinkmarketing.nl of bel gerust naar 06-24715842. Mijn website: www.beusinkmarketing.nlHopelijk tot snel!

Manon (Modern Story) – effectief adverteren op Facebook en Instagram
 

Als coach of andere hardwerkende ondernemer wil je het liefst jouw ideale klant bereiken. And guess what? Met adverteren op Facebook en Instagram heb je veel mogelijkheden om dit te realiseren. En dat ook nog eens tegen een relatief laag bedrag!

Of het nu jouw emaillijst is die je uit wil bouwen, die online training die je wil verkopen of een ander doel: ik help je hier graag mee! Mijn werkwijze kenmerkt zich door korte lijntjes en veel testen (testen is my middle name zeg ik wel eens). Hierdoor kunnen we gaan voor het meest optimale resultaat! En niet geheel onbelangrijk: van tevoren stel ik altijd een plan op zodat we strategisch jouw droomklant gaan bereiken.

Klinkt goed Manon, maar wie ben jij eigenlijk? Ik ben een geboren en getogen Amsterdammer (inclusief licht accent inderdaad), een echte creatieveling en een zwak voor katten. Bij een mediabureau heb ik mogen werken voor grote klanten, maar nu help ik allerlei ondernemers om hun bedrijf zichtbaar te maken en naar een hoger level te brengen.

Ben jij daar ook klaar voor? Super! Mijn uurtarief is 70,- (ex BTW). Je kunt me bereiken via info@modernstory.nlwww.modernstory.nl of gewoon per telefoon (of WhatsApp) via 0634532240.