Klik op onderstaande knop voor een overzicht van mijn podcasts.

Klik hier voor al mijn podcasts

.
Scrol naar beneden voor de top 4 meest beluisterde podcasts.

Podcast 1: Wat moet je praktisch en mentaal gezien doen om consistent €10.000 omzet per maand te draaien?

Het realiseren van €10.000 omzet per maand is voor veel ondernemers een droom. In deze podcast leg ik uit welke stappen er voor nodig zijn om dit consistent te kunnen doen. Zowel vanuit praktisch, mentaal en energetisch oogpunt.
.
Duur: 35 minuten
Opgenomen op 15 april 2020.

Klik hier om de podcast te beluisteren

Podcast 2: Hoe bouw je een automatische en winstgevende salesfunnel?

Ik haal 50% van mijn klanten en omzet automatisch binnen via mijn salesfunnel. Dit is een geautomatiseerd communicatieproces waarmee ik uiteindelijk mijn ideale klant eruit filter. In deze podcast leg ik stap voor stap uit hoe je een salesfunnel bouwt, wat belangrijk is om rekening mee te houden en hoe je ervoor zorgt dat jouw ideale klant uiteindelijk met je wil werken zonder dat die persoon het gevoel heeft gehad dat je aan hem/haar hebt getrokken.
.
Duur: 40 minuten
Opgenomen op 18 april 2020.

Klik hier om de podcast te beluisteren

Podcast 3: Mijn 6 grootste lessen als ondernemer

Ik ben ondernemer sinds november 2015 en ik heb behoorlijk wat dingen goed gedaan, maar net zoveel dingen fout gedaan. Er zijn 6 momenten geweest waarop ik echt een ‘awakening’ moment had. Een moment waarop ik dacht: Dit verandert de manier waarop ik onderneem. En zodra ik dit toepaste haalde ik sneller mijn doelen. In deze podcast deel ik deze 6 inzichten met je.
.
Duur: 27 minuten
Opgenomen op 25 april 2020.

Klik hier om de podcast te beluisteren

Podcast 4: De 8 meest gemaakte online marketing fouten

Als Online Marketing & Business Coach kom ik dagelijks posts, mails en advertenties tegen waarin fouten worden gemaakt op het gebied van online marketing. Mijn handen beginnen dan altijd te jeuken want ik weet dat ondernemers hierdoor klanten en omzet laten liggen. Daarom deel ik in deze podcast de 8 meest gemaakte fouten inclusief hoe het dan wél moet.
.
Duur: 23 minuten
Opgenomen op 22 juli 2020.

Klik hier om de podcast te beluisteren