Referenties

“Ik werk inmiddels al 2 jaar samen met Tineke en ben daar enorm enthousiast over. In eerste instantie heeft haar marketing advies me enorm geholpen bij de groei van mijn bedrijf.

Toen ik begin dit jaar een coach zocht die me kon helpen bij de opbouw van tweede bedrijf, wist ik ook direct dat ik Tineke weer moest hebben. Wat ik zo fijn vind, is dat ze echt mee denkt, heel erg betrokken is en goed bereikbaar. Ze weet precies wat ze moet zeggen op moeilijke momenten en ze geeft me altijd veel vertrouwen in mezelf. Dankzij Tineke is mijn tweede bedrijf dit jaar echt in een stroomversnelling gekomen.

Ik raad haar dan ook zeker aan!

Online Marketing & Business Coach

“Een half jaar lang was Tineke mijn coach. Ik zeg bewust niet “businesscoach” want door haar is veel meer veranderd dan alleen m’n bedrijf.
Ze heeft mij helpen groeien, maar ook zeker mijn bedrijf. Mijn omzet is met 300% gestegen en dit was me nooit gelukt zonder haar.

Tineke geeft passend advies voor de fase waarin je zit, denkt met je mee en komt met oplossingen waar je zelf nog niet aan hebt gedacht. Daarnaast heeft ze een heel fijne en nuchtere manier van coachen met af en toe een vleugje spiritualiteit.

Na twee coachingstrajecten bij haar durf ik wel te zeggen dat ik zo veel geleerd heb dat ik het alleen aankan, maar stiekem mis ik haar nu al. Ze is zo’n mooi mens. Ik raad haar iedereen aan, in welke fase je ook zit met je bedrijf. Tineke maakt jou en je bedrijf altijd beter!”


Shari Coenen, Voedingscoach

“Voor de The Business Boost Academy had ik al een goed gevoel bij Tineke. En mán, wat heeft ze dat overtroffen!

Tineke heeft de perfecte balans tussen kritische vragen stellen en vertellen wat je moet doen. Ze reageert snel en uitgebreid op alle vragen en is helder in haar antwoorden. In 2 maanden tijd ben ik zo gegroeid als ondernemer en heb ik mijn bedrijf stevig neergezet.

Tineke maakt haar belofte waar: Ze helpt je aan een consistente stroom aan klanten die moeiteloos binnen komen. Dat heb ik nu ervaren. Bovendien is de combinatie van 1:1 coaching en het groepselement van de The Business Boost Academy heel prettig. Samen met andere ondernemers til je elkaar naar een hoger plan. Tineke is een absolute aanrader en ik ga nog even met haar door!”Renee Westerbaan, Spiritueel Business Coach

“Ik ben ontzettend blij met de steun van Tineke en vooral haar kennis op gebied van strategie & mindset. Wat ik niet had verwacht was dat vooral de mentale blokkades die ik had, dat ik die zou overwinnen en nu veel beter kan detecteren wanneer ik mezelf weer aan het saboteren ben.

Daarnaast staat nu mijn strategisch aanbod als een huis, weet ik beter hoe ik een salesgesprek kan ingaan en voelt alles gewoon extreem goed. En dat is het belangrijkste: het voelt alsof ik in de flow zit! Dankjewel Tineke!”Manuela Warnaar, Online Marketeer

“Zooooo als iemand mij heeft geleerd om te verkopen vanuit verbinding is het Tineke!

Vol enthousiasme en nieuwsgierigheid stapte ik in bij de Business Boost Academy en mijn business is gaan vliegen. Mijn angst voor ‘sales’ is weg. Het is nu een van de leukste onderdelen van mijn business.

Oh, en sinds mijn deelname aan de academy draaide ik mijn beste half jaar ooit als ondernemer! Dikke vette aanrader dus.”Florentine Zuure, Coach & Healer

“Alweer de derde keer dat ik ‘JA’ heb gezegd tegen de coaching van Tineke. Ik vind onze samenwerking erg fijn. Ik krijg de ruimte om me zelf te ontwikkelen, maar met de ondersteuning en het vertrouwen waar nodig.

Vooral dat laatste is vaak net het extra zetje wat ik nodig heb om wél die workshop te geven of wél een online cursus op te zetten. Door op deze manier aan mijn bedrijf te werken ben ik ook niet bang om te investeren in een website of een fotoshoot.

Ik weet dat het me klanten en daarmee ook omzet op gaat leveren. En ben er van overtuigd dat ik alleen al door deze mindset mijn nieuwe klanten heb aangetrokken. Dankjewel voor alle hulp! :)”Elsemiek van Roekel, Eigenaar Social Work-Out

“Ik ben mega blij dat ik ben ingestapt in de The Business Boost Academy! Het heeft me zoveel inzichten en rust gegeven. Ik begrijp nu hoe een bedrijf in elkaar zit en hoe je met bepaalde stappen slim om kunt gaan. Het zijn inzichten die me rust en zelfvertrouwen hebben gegeven waardoor ik een hele goede vertaalslag kan maken naar mijn klanten. Ik heb er enorm veel energie en enthousiasme door gekregen en dit zagen mijn ideale klanten ook. Hierdoor steeg mijn omzet vrijwel direct!”Luka Jacobs – Interieurstyliste & Webshop Eigenaar

“Ik heb niet lang hoeven nadenken over het instappen in het Groei programma bij Tineke! Ik ben er namelijk van overtuigd dat wanneer je elkaars pad kruist het de bedoeling is dat je gaat samenwerken. Zodra ik het ebook van Tineke had gedownload wist ik dat zij mijn coach zou gaan worden! En dus zei ik direct JA tegen haar programma. Je kunt alleen maar groeien als ondernemer als je bereid bent om in jezelf te investeren. Als je durft te investeren en als je snel een beslissing kunt nemen. Ik wist dat al wel maar ook dit werd mij ook nog eens bevestigd door de coaching van Tineke! 
.
Tineke is een geweldige coach. Denkt mee, doorziet de dingen. Echt zodra je met haar werkt gaat alles in een stroom versnelling. Zij is echt de drijvende kracht die je aanspoort tot meer lef en durf en daarnaast heeft ze mega veel verstand van hoe je een succesvol bedrijf neerzet. Haar energie en drive werken aanstekelijk wat maakt dat je zelf mee gaat in die energie waardoor je bedrijf in korte tijd mega zal groeien. De investering heb ik dubbel en dwars terugverdient en dat niet alleen. Ik heb vooral van Tineke geleerd om te genieten! En dat is goud waard. Dat was iets wat ik nog weleens vergat waardoor ik soms vanuit de moeten energie aan de slag ging. Daarnaast ben ik in drie maanden tijd echt enorm gegroeid als mens en als ondernemer. Mijn mindset groeit mee en daardoor zie ik het ondernemen nu veel meer als een spel. 
.
Zonder Tineke had ik dit nooit kunnen bereiken! Haar kennis, haar energie, haar mega waardevolle service is echt goud waard! 
.
Ondernemen is de meest extreme vorm van persoonlijke ontwikkeling is mij ooit verteld. In dat proces heb je een coach nodig die kennis heeft, een hele fijne energie en die precies begrijpt hoe het werkt. Leer van de beste en de mensen die verder zijn dan jij, dat is voor mij Tineke!”


Floor Keereweer – Life Coach

“Ik wil je onwijs bedanken voor onze samenwerking middels het Groei Programma. Ik heb genoten van de ups en misschien nog wel meer van de downs. Dankzij jouw hulp help ik m’n bedrijf structureel vorm gegeven, doelen gesteld, mega veel over marketing en sales geleerd (ik vind het zelfs leuk nu) en een heuleboel blokkades opgeruimd en vooral zoveel meer vertrouwen gekweekt in mezelf als ondernemer. Daar ben ik je super dankbaar voor!”Silke Bongers – Eigenaar Internationaal Evenementenbureau

Hierbij ook nog een kleine greep uit de Facebook referenties en spontane berichtjes die ik ontving via verschillende kanalen.

Weet je genoeg? Ben je er ook klaar voor om stappen te nemen zoals de ondernemers hierboven?

Neem dan via het formulier hieronder contact op. Op dit moment is er voor mijn programma’s een wachtrij van een aantal maanden, maar als je contact opneemt help ik (of mijn team) je verder om te kijken welk programma later eventueel bij je zou passen en welke stappen je, volgens ons, nu het beste kunt nemen.

Op werkdagen komen we binnen 24 uur bij je terug.

Mocht je meteen al aan de slag willen, dan verwijs ik je graag door naar mijn online training. Klik hier voor een overzicht.