Online Training: Salesfunnel Challenge

Leer de exacte stappen waarmee ik elke maand €30.000 winst realiseer.

De nummer 1 salesfunnel training. Meer dan 1000 ondernemers gingen je al voor en volgden deze online training.

Ben jij ondernemer geworden omdat je mensen wilde helpen en de wereld een beetje mooier wilde maken terwijl je zelf meer vrijheid wilde?
.

Maar heb jij nu het gevoel dat…

  • Je langere dagen maakt dan je had gehoopt en minder mensen helpt dan je had gewild?  Je wilde slim werken en niet hard, maar nu ben je toch vooral hard aan het werk en het werk wat je doet levert je niet voldoende klanten op.
    .
  • Je maar wat aanrommelt als het gaat om het verkopen van je product of dienst waardoor het je niet lukt om een consistente stroom aan klanten en omzet te genereren? Je hebt het gevoel 24/7 met sales en marketing bezig te moeten zijn en dat is niet waarom je ondernemer bent geworden.
    .
  • Je hebt een product aanbod, maar het loopt niet lekker. Je blijft je product aanbod optimaliseren. Extra waarde toevoegen, nieuwe producten erbij maar niks werkt. Ondertussen begin je je te ergeren aan de ondernemers die je volgt op Instagram en delen dat ze de ene na de andere klant binnen halen.
    .
  • Je hebt zoveel plannen en dromen dat je vaak blokkeert en niet meer weet wat je vandaag moet doen om je dromen te realiseren. Waar moet je beginnen met het creëren van een consistente stroom aan klanten?!

Volg dan deze 4 uur durende video training waarin ik je precies leer hoe je een salesfunnel maakt waarmee je elke maand automatisch leads en klanten genereert zodat jij je kunt focussen op het helpen van je klanten.

Leuk, ik doe mee!

 

Maak de vertaalslag van aanrommelen en onzekerheid naar meer impact, omzet en vrijheid.

It’s time to spread your wings and fly.

Je hebt al van alles geprobeerd (en vooral ook over veel dingen nagedacht), maar het lukt je niet om de transformatie te maken met je bedrijf. Je staat nu op een punt dat je beseft dat je iets anders moet doen.

Je bent een doener, maar wilt er nu eindelijk eens zeker van zijn dat je ook het juiste doet. Niet eerst zelf proberen om er vervolgens na 4 maanden achter te komen dat het alsnog niet gaat zoals je wilt. Je wilt het nu een keer direct goed doen en je weet dat je daarvoor nog bepaalde strategische kennis nodig hebt.

.
Waarom de Salesfunnel Challenge?

Als kennisondernemer is jouw salesfunnel de fundering van je bedrijf. Net zoals een oven dat is voor een bakker. Zonder oven kan een bakker zijn brood niet verkopen en zonder salesfunnel kun jij jouw producten niet consistent verkopen.

En nu weet ik dat veel mensen al de kriebels krijgen van het woord ‘salesfunnel’, maar een salesfunnel is niets anders dan een geautomatiseerd communicatieproces. De manier waarop ik mijn salesfunnels bouw is ook niet pusherig. Geen schreeuwerige zinnen als “OP = OP” of “Wees er snel bij voordat het te laat is!!”

Ik leer mijn klanten om een salesfunnel te bouwen waarin je verkoopt vanuit verbinding en waarin je jouw doelgroep oprecht verder helpt.

Dankzij een salesfunnel draaide mijn eerste bedrijf binnen een half jaar een miljoen omzet. Ik werd alleen niet gelukkig van dat bedrijf en heb de switch gemaakt naar business coach. Weer dankzij een salesfunnel draaide ik in mijn eerste jaar meteen €125.000 omzet.

Een salesfunnel bestaat uit 2 onderdelen en hier leer je over in deze challenge:
.
1. Een product aanbod waarbij je door middel van een laagjessysteem jouw (potentiële) klant de mogelijkheid geeft om steeds een stapje verder te gaan in de samenwerking met jou. Door gelaagdheid aan te brengen houd je het zowel mentaal als financieel behapbaar voor je klant.

Zo begint mijn salesfunnel met een gratis E-book, daarna volgt een laagdrempelige online training van €47 om kennis te maken met mij en mijn kennis (dat is dit product) en daarna kunnen mensen één van mijn coaching programma’s volgen.
.
2. Een sales en marketing strategie waarbij je door middel van krachtige communicatie jouw klant helpt om steeds het volgende product in jouw funnel te kopen. In mijn geval gaat dat grotendeels via automatische mails.

Ik zie het altijd als een trap. Je product aanbod zijn de treden en je communicatieproces is de leuning. Daarmee help je mensen van het ene naar het andere product.

Zie hieronder een screenshot van een deel van mijn salesfunnel.

Hierboven zie je een foto van de live dag van alle deelnemers van het Groei Programma. In totaal zitten er nu 60 ondernemers in mijn coaching programma’s (en dan tel ik mijn online trainingen niet mee). Dankzij mijn salesfunnel had ik binnen een jaar een wachtlijst voor mijn coaching. En dat gun ik jou ook.
.

Hoe ziet de Salesfunnel Challenge eruit?

Na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je binnen 5 minuten een mail waarmee je direct toegang krijgt tot de online omgeving. Hierin vind je:

✓ 4 video’s van een uur waarin ik je volledig bij de hand neem met het creëren van een product aanbod wat je moeiteloos verkoopt met jouw salesfunnel. In deze video’s zie je 2 schermen. In het ene scherm zie je mij spreken en in het andere scherm zie je een PowerPoint presentatie.
.
Tijdelijk bonus: 3 Excel documenten die je helpen om concrete doelen te stellen, daar slim naartoe te werken en om je inkomsten en uitgaven goed bij te kunnen houden. Ze helpen je om je salesfunnel steeds te verbeteren en meer strategisch te denken zodat je uiteindelijk slimmer kunt gaan werken in plaats van harder.

.
Na de Salesfunnel Challenge:

✅ Weet jij hoe je een product aanbod creëert wat je moeiteloos verkoopt
.
✅ Weet jij wat ervoor nodig is om een succesvolle salesfunnel te bouwen zonder pusherig over te komen richting je potentiële klanten

✅ Weet jij wat de meest gemaakte fouten zijn op het gebied van online marketing (en trust me, meer dan 80% van alle ondernemers maakt deze fouten)
.
✅ Heb jij gezien hoe ik na een gratis challenge meer dan €12.000 omzet draaide. Je ziet mij de up-sell doen in video 4. In dit geval geldt dus: Watch and learn.
.
✅ Weet jij hoe je strategisch kunt denken zodat je makkelijker en op een leukere manier je doelen gaat halen
.
✅ Ben jij een ondernemer met een nieuwe mindset. Je laat je niet langer tegenhouden door bepaalde angsten en blokkades. Je onderneemt vanuit overvloed.

De investering voor deze Salesfunnel Challenge is 47,- exclusief 21% BTW. Deze training is eigenlijk veel meer waard, maar in mijn geval is dit een zogenaamd strategisch product. Het zorgt voor een passief inkomen en heeft als doel om mensen door te laten stromen naar één van mijn coachingprogramma’s. Voor je beeldvorming: Je verkoopt dan liever 100x een training voor 47 euro dan 2x voor 300 euro.

Yes, I’m in

 

Terwijl jij bezig bent met aanrommelen, twijfelen en perfectioneren helpt iemand anders je klanten.

Van nuchtere Fries zonder geld naar 1 miljoen omzet binnen 6 maanden

Hi, ik ben Tineke Zwart en als Online Marketing & Business Coach is het mijn missie om zowel ondernemers als bedrijven te helpen om een consistente stroom aan klanten en omzet te genereren via online kanalen.

Toen ik 31 jaar geleden werd geboren in Joure (Friesland) in een heel nuchter gezin had ik niet verwacht dat ik uiteindelijk ondernemer zou worden en al helemaal niet dat het ook nog eens zo goed zou gaan. Toen ik in 2015 samen met mijn toenmalige vriend een internationaal online marketing bedrijf startte draaiden we binnen een half jaar onze eerste miljoen omzet.

Ik heb altijd een passie gehad voor menselijk gedrag en technologie. Uiteindelijk bleken deze 2 passies een perfecte combinatie te zijn voor een online marketing bedrijf. Dankzij deze kennis weet ik inmiddels precies hoe je koopgedrag triggert – maar niet op een sneaky manier – en hoe je dit slim kunt doen via een salesfunnel.

Mede dankzij mijn salesfunnel is er inmiddels een wachtlijst tot november 2020 voor mijn coaching programma’s en draai ik €30.000 winst per maand. Hoe jij ook zorgt voor zo’n consistente klantenstroom, dat leer ik je in deze online video training.

 


Start: Direct

Meteen na aanmelding kun je starten met deze training. Je krijgt direct toegang tot de 4 video’s van een uur. Daarnaast houd je onbeperkt toegang dus je kunt het volgen in je eigen tijd en op je eigen tempo.Opbouw

Deze online training bevat 4 video’s van een uur. Je ziet mij in het linkerscherm en rechts zie je een PowerPoint presentatie. Elke video bevat een concrete opdracht zodat je de kennis toe kunt passen in je eigen praktijk. Ook bevat de training 3 Excel documenten die ik persoonlijk gebruik om mijn omzet te plannen.Inhoud training

De inhoud van deze online training is gebaseerd op psychologie, neurologie en jarenlange praktijkervaring. Je hebt niks nodig om deze training te volgen. Ongeacht waar je staat met je bedrijf, deze training is voor iedereen waardevol. Het enige wat je nodig hebt is een flinke dosis motivatie.Investering

De investering voor deze online video training is €47 exclusief BTW (€56,87 inclusief BTW). De BTW is aftrekbaar als ondernemer.

Dit is wat anderen over mij zeggen en wat ze over de Salesfunnel Challenge zeiden:

Veelgestelde vragen

Wanneer start de Salesfunnel Challenge
Na het plaatsen van je bestelling krijg je binnen 5 minuten toegang tot de online omgeving. Je ontvangt hiervoor een mail.
.
Wat kost de Salesfunnel Challenge?
€47 exclusief 21% BTW (€56,87 inclusief BTW).
.
Voor wie is de Salesfunnel Challenge interessant?
Voor kennisondernemers zoals coaches en online marketeers.
.
Blijf je toegang houden tot de online omgeving?
Ja, je blijft life-time toegang houden dus je kunt de training in je eigen tijd volgen.

Wat als ik niet tevreden ben?
Inmiddels hebben meer dan 1000 mensen deze training gevolgd en ik heb gelukkig nog nooit een negatieve reactie gehad. Ik heb zelfs zoveel vertrouwen in deze online training dat ik een niet tevreden, geld terug garantie bied.
.
Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar info@tinekezwart.nl.

Ja, ik wil ook een salesfunnel