Transformers Mastermind

Is jouw bedrijf niet zomaar een hobby, maar je passie? En wil je dit jaar doorbreken naar een ongekende hoogte? Ben jij klaar voor mentale én financiële vrijheid? Dan is dit de Mastermind voor jou.

Ik neem je, samen met alle experts die mij persoonlijk hebben geholpen, mee op een reis die je nooit meer zult vergeten.

Je krijgt niet alleen alle strategische tools om next level te gaan, maar ook alle mentale tools.

De deuren zijn op dit moment weer tijdelijk gesloten. De volgende ronde start officieel op maandag 18 oktober.

Je kunt je hieronder inschrijven voor de wachtlijst. Je ontvangt dan een mail wanneer de deuren weer open zijn

In deze Mastermind deel ik álle stappen die ik zelf heb gezet om naar mentale en financiële vrijheid te groeien. De komende weken gaan we focussen op succesvol lanceren, positioneren en zichtbaarheid.

“Ik ben hier met een missie. Ik wil maximale vrijheid en ik wil zoveel mogelijk mensen helpen terwijl ik daar zelf goed mee verdien, maar ik loop vast. Hoe heb jij dit gedaan? En kun je me helpen?”

.
In het kort is dit de meest gestelde vraag die ik krijg.

Op de een of andere manier trek ik nooit hobby ondernemers aan, maar ondernemers met een grote missie. Hun bedrijf is niet zomaar een middel om geld mee te verdienen. Het is meer dan dat.

Het is hun purpose.

Een verlengstuk van zichzelf.

Een middel om impact mee te maken.

Een middel om maximale vrijheid mee te creëren. Financieel, mentaal en vaak ook fysiek. ‘Mijn mensen’ willen kunnen wonen en werken waar ze willen.

En ze zijn bereid ‘to do whatever it takes’ om daar een succes van te maken.

Ook al ben je misschien nog maar net gestart met ondernemen.

Jij gaat door waar andere mensen allang waren gestopt. Je schijt regelmatig in je broek omdat je weer op het punt staat om een spannende beslissing te nemen, maar je doet het.

Waarschijnlijk heb je je altijd al anders gevoeld. Niet alleen als ondernemer, maar misschien zelfs al wel in het gezin waarin je bent opgegroeid.

Je denkt anders. Je handelt anders. Je dromen zijn vele malen groter dan ‘normaal’. Ze zijn zo groot dat je er zelf soms bang van wordt.

Ondanks dat je je missie tot in je tenen voelt en al lang en breed besloten hebt om daar vol voor te gaan, word je ook nog regelmatig tegen gehouden.

Het ondernemerschap maakt je pijnlijk bewust van dingen die je zou moeten doen, maar waarvan je simpelweg niet weet HOE je het moet doen en je wordt regelmatig geconfronteerd met je eigen belemmerende gedachten en gedrag.

Denk aan gedachten als: Kan ik dit wel? Zitten mensen hier echt wel op te wachten? Wat als het niet lukt? Wat als ik de verkeerde keuze maak?

Maar je hebt soms net zo goed last van onhandige gedragspatronen zoals uitstelgedrag of dat je een tijd niet lekker in de flow zit en alles stroperig voelt.

Maak je geen zorgen. Daarin ben je niet de enige. En het wordt hoog tijd om deze groep mensen – die ik ook wel de Transformers van deze wereld noem – bij elkaar te brengen en samen naar de top te gaan in plaats alleen.

In deze Mastermind krijg je daarom niet alleen de kennis om dat te doen, maar vooral ook de middelen om in actie te komen en in actie te blijven. De kans is groot dat je al heel veel weet. Natuurlijk mis je nog bepaalde kennis, maar het is nu vooral ook tijd om te doen in plaats van alleen maar te leren en na te denken.

Wanneer start de Mastermind?

De Mastermind start officieel weer op maandag 18 oktober.

De besloten Facebook groep is heel actief met bijna 300 leden. Daar word je maandag 18 oktober om 8:00 uur in toegelaten. Je ontvangt echter wel al direct 2 bonussen.

1. Mijn online training over het bouwen van een winstgevende salesfunnel
2. Mijn besloten podcast over beleggen in cryptocurrencies. Dit doe ik inmiddels al jaren en is een belangrijke passieve inkomstenstroom voor me.

“Transformed people, transform people.”

– Richard Rore

Iedereen kan succesvol worden.

Ondernemen is fantastisch en ik geloof dat elke ondernemer mega succesvol kan zijn.

Zolang je missie maar groter is dan je angsten, je blijft investeren in de juiste kennis en bereidt bent om naar jezelf te kijken als iets niet lekker loopt in plaats van te wijzen naar een ander.

Om succesvol te zijn heb je een grote mate van zelfleiderschap nodig.

En inmiddels weet ik – na 3 succesvolle bedrijven te hebben gebouwd – dat er veel meer bij komt kijken dan alleen sales, marketing en strategie.

Die dingen zijn super belangrijk en zullen ook uitvoerig aan bod komen in deze Mastermind, maar uiteindelijk valt of staat je succes met hoe jij bent als persoon.

Je kunt alles weten over funnels en advertenties, maar als je vervolgens met bibberende stem je aanbod doet aan de telefoon ga je geen ja krijgen.

En je kunt de ene na de andere klant binnenhalen, maar als jij vervolgens niet je grenzen durft aan te geven waardoor je 24/7 aan staat, ben je dan echt zo succesvol als dat het voor de buitenwereld lijkt?

En je kunt alles in je bedrijf perfect voor elkaar hebben, maar als je ‘s avonds huilend in slaap valt omdat je je zo eenzaam voelt, ervaar je dan wel echt vrijheid?

Ik geloof daarom dat je op 3 vlakken werk hebt te doen om mentaal en financieel vrij te kunnen zijn. Op energetisch, mentaal en strategisch niveau. Deze 3 onderdelen komen dan ook alle drie aan bod.

Hier ben ik zelf de afgelopen jaren heel diep ingedoken. Ik heb me op alle vlakken binnenstebuiten laten keren.

Het heeft ervoor gezorgd dat ik niet alleen een bedrijf heb waar ik gelukkig van word en super goed mee verdien, maar daarnaast ook een fijne relatie heb met mijn vriend, vrienden en familie en een gezond lichaam.

En dat gun ik jou ook.

Je kunt je hieronder inschrijven voor de wachtlijst. Je ontvangt dan een mail wanneer de deuren weer open zijn

Tamara de Jong – Online Business Coach

“Tineke kan letterlijk je leven transformeren.”

“Ondanks dat ik al veel kennis had over online marketing, wist zij me ook echt te leren hoe je een leider wordt van je bedrijf.

Ze geeft je ook enorm veel vertrouwen, waardoor ik nu veel zelfverzekerder ben over mezelf en mijn bedrijf. Ze is een coach met een gouden hart.”

Ok, nu even praktisch. Wat gaan we komende maand nou precies doen?

.
De Mastermind loopt altijd in rondes van een maand. Daarna kun je weer in- en uitstappen.

Dit is de inhoud van de Mastermind van 18 oktober t/m 19 november:

✓ Je wordt lid van een besloten Facebook groep waar ik a.s. maandag live ga om je welkom te heten en daarna elke maandag om 9:00 uur zodat we samen de week kunnen beginnen. Dit is een soort mini masterclass van circa 10 minuten. Ik deel dan een life-changing inzicht wat voor mij voor een doorbraak heeft gezorgd om mijn bedrijf te laten groeien en daarmee geef ik je meteen een motivatie boost voor de nieuwe week. Hier hoef je niet live bij te zijn. De video blijft gewoon staan.
.
✓ Elke maand is er een Q&A van een uur met mij waarin ik al je vragen beantwoord. Deze vragen stuur je van tevoren in via een formulier dus als je er niet bij kunt zijn, beantwoord ik nog steeds je vragen. Deze maand is de Q&A op donderdag 28 oktober van 13:00-14:00.

✓ Elke maand nodig ik een aantal gast experts uit. De waarde van deze maand is meer dan €5000, maar voel je niet verplicht om overal live bij te zijn. Je krijgt achteraf ook een opname zodat je alles terug kunt kijken in je eigen tijd. Je houdt onbeperkt toegang tot de opnames.

✓ Elke maand krijg je een besloten podcast vol met concrete tips en inzichten op het gebied van marketing, sales, strategie en mindset. Ik houd niks achter en deel zowel de ups als de downs met je. Hier krijg je ook een PDF document van zodat je de informatie kunt lezen in plaats van beluisteren. Deze maand ga ik exact met je delen hoe ik sales doe en daarmee al meerdere keren binnen no time een succesvol bedrijf heb gebouwd. Op dit moment draai ik gemiddeld €50.000 omzet (€30.000 winst) per maand terwijl ik nog veel vrije tijd heb (ik kom net terug van 6 weken vakantie). Dit is allemaal dankzij een super goede positionering en slimme, effectieve zichtbaarheid.

✓ Elke maand krijg je challenges. Ik geloof niet in Masterminds die vooral theekransjes zijn. We gaan elkaar natuurlijk inspireren, maar ik hou vooral van actie. Daarom zet ik je aan om bepaalde acties te nemen voor maximaal resultaat.

✓ Op vrijdag delen we onze successen met elkaar in de besloten Facebook groep onder de Vier Het Op Vrijdag post.

✓ Dagelijks worden er vragen en tips gedeeld en wordt er ‘gemastermind’. De discussies zijn inhoudelijk sterk en ik deel zelf ook elke week tips en inzichten. Op dit moment zijn er 200 leden en ik verwacht ook komende maand weer met circa 200 leden te zijn.

✓ Er staat elke maand een post in de groep waar je kunt aangeven waar je naar op zoek bent (gezocht post) en wat je aanbiedt (aangeboden). Op die manier kun je zowel hulp als klanten halen uit de groep. Alleen door dit element kun je de investering er elke maand al drie dubbel uithalen.

✓ De content van vorige maanden staat nog in de besloten Facebook groep dus als bonus krijg je daar toegang tot. Toen hebben we het o.a. gehad over de wet van aantrekking, money mindset en sales.

✓ Ik geloof in undersell, overdeliver dus er zullen ongetwijfeld nog spontaan extra dingen bij komen 🙂

BONUS 1: Als je je aanmeldt krijg je direct toegang tot mijn online training over het maken van een winstgevende salesfunnel waarmee je moeiteloos klanten aantrekt zonder spammerig te zijn. Deze training heeft een waarde van €197.

Bonus 2: Als je je aanmeldt krijg je ook direct toegang tot mijn besloten podcast over succesvol beleggen in cryptocurrencies. Dit doe ik al sinds 2017 en alleen al in de afgelopen 3 maanden verdiende ik hier passief meer dan duizenden euro’s mee.

De investering voor de Mastermind is 127,- exclusief BTW per maand. Je zit nergens aan vast en kunt maandelijks opzeggen. Indien je later lid wordt, krijg je geen toegang tot de sessies e.d. die eerder zijn gedeeld. Indien je je afmeldt, kun je je daarna ook altijd weer aanmelden.

.

De deuren zijn gesloten tot 13 oktober a.s.

Shari Coenen – Voedingscoach

“Dankzij Tineke steeg mijn omzet met 300%.”

“Een half jaar lang was Tineke mijn coach. Ik zeg bewust niet “businesscoach” want door haar is veel meer veranderd dan alleen m’n bedrijf.

Ze heeft mij helpen groeien, maar ook zeker mijn bedrijf. Mijn omzet is met 300% gestegen en dit was me nooit gelukt zonder haar.”

Komende maand ontdek je:

✓ Hoe de psychologie van menselijk koopgedrag werkt en hoe je hier rekening mee houdt in je positionering en zichtbaarheid

✓ Zinnen die ik gebruik ik mijn content en gesprekken die er altijd weer voor zorgen dat er veel meer aankopen zijn

✓ Hoe je ervoor zorgt dat je zelf niet meer mensen hoeft te benaderen voor een aankoop, maar dat mensen voor jou in de rij staan dankzij een goede positionering

✓ Hoe je jezelf onderscheid van je concurrenten en daardoor veel minder hard hoeft te werken om klanten aan te trekken

✓ Hoe je ervoor zorgt dat je alleen omzet draait als je een korting geeft

✓ Hoe je een consistente omzetstroom creëert in plaats van af en toe heel veel omzet en dan weer een periode (bijna) geen omzet

✓ Hoe je succesvol een nieuw product lanceert

✓ En nog veel meer…

“Wauw Tineke ik wilde je even laten weten dat ik onwijs blij ben met de Mastermind. Wat een tips heb ik al in de eerste maand kunnen implementeren. Ik start elke week op maandag met je fb live en dit geeft me focus. Door de juiste vragen te stellen hou ik mijn doelen voor ogen en maak ik keuzes die week.

De community is heel actief en wat een fijne mastermind ondernemers zijn er. Ik merk echt dat ik er enthousiast van wordt, veel energie van krijg en gemotiveerd door raak. Precies waar een mastermind voor bedoelt is. Leren van elkaar en elkaar verder helpen.

De besloten podcast is ontzettend waardevol. Ik heb weer een hele nieuwe kijk op mijn klantreis en ben druk aan het implementeren. En ik ga starten met crypto…die stap durfde ik nog niet te zetten. Ik kijk uit naar deze maand. Keep going!”

Marleen Bosman – Food I Love

Wat is de investering?

De investering is slechts 127,- exclusief BTW per maand.

I know, het is een bizar lage prijs. Als je er elke maand al 1 extra online training door verkoopt verdien je het al terug.

Is er een addertje? Nee. Dit is mijn manier van ‘giving back’. Ik ben niet opgegroeid in een rijke familie of met extra kansen die anderen niet krijgen bijvoorbeeld.

Ik heb kansen leren zien, creëren en benutten. Ik heb me omringd met de juiste mensen en me door hen laten ‘besmetten’. Ze zeggen niet voor niets dat je het gemiddelde wordt van de 5 mensen met wie je het meeste omgaat.

Het heeft alleen wel veel tijd en energie gekost om dit allemaal uit te zoeken. Ik gun jou een snellere en makkelijkere manier.

In mijn Mastermind creëer ik de ultieme omgeving om te groeien. Niet alleen financieel, maar ook mentaal.

Dit is een plek waar zinnen als ‘dit is onmogelijk’ en ‘is dat niet wat te ambitieus?’ niet bestaan. Hier is alles mogelijk. En we helpen elkaar om onze crazy dreams te realiseren.

Het niveau van de groep is heel wisselend. Een deel is net gestart en draait nog geen omzet en er is ook een deel die al €10.000 omzet of meer per maand draait. Het is voor iedereen echter super waardevol.

Nog even voorstellen…

.
Hi, ik ben Tineke Zwart en het is mijn missie om ondernemers te helpen naar mentale en financiële vrijheid.

Toen ik 32 jaar geleden werd geboren in Joure (Friesland) in een heel nuchter gezin had ik niet verwacht dat ik uiteindelijk ondernemer zou worden en al helemaal niet dat het ook nog eens zo goed zou gaan. Toen ik in 2015 samen met mijn toenmalige vriend een internationaal online marketing bedrijf startte draaiden we binnen een half jaar onze eerste miljoen omzet.

Ik werd alleen niet gelukkig van dat bedrijf en ook niet van de relatie. In maart 2017 liet ik daarom alles achter en begon opnieuw.

In 2018 startte ik uiteindelijk dit bedrijf. Een bedrijf wat 100% bij me past. Opnieuw groeide ik snel. Niet alleen qua omzet (van 0 naar 500k jaaromzet in 2 jaar), maar vooral ook als mens. Ik ontmoette de liefde van m’n leven, creëerde diepere en fijnere relaties met vrienden en familie en werkte aan een fit en gezond lichaam.

Ik ben er meer dan klaar voor om al mijn kennis met nog veel meer mensen te delen. In deze Mastermind neem ik je mee in alle stappen die ik zelf heb gezet, maar ook de stappen die ik nú zet.

Veelgestelde vragen

 

Voor wie is de Mastermind?
Voor alle ondernemers die voelen dat er meer in zit en die bereid zijn om aan zichzelf te werken. Niet alleen op strategisch niveau, maar ook op mentaal en energetisch niveau. Het is voor ondernemers met grote dromen. Mensen die minimaal 10k omzet per maand willen draaien. Niet omdat ze zo gefocust zijn op geld, maar omdat ze een positief verschil willen maken in de wereld.

.
Hoeveel mensen zijn er lid?
Op dit moment zijn er 260 mensen actief lid in de Mastermind. Er zijn echter ook altijd weer afmeldingen elke maand. Ik verwacht dat we komende maand opnieuw met circa 260 leden zullen zijn. Hoewel ik stiekem natuurlijk hoop op meer leden 🙂
.
Wanneer start en eindigt de Mastermind?
Dit is een on-going Mastermind. Je wordt direct lid van de besloten Facebook groep, ontvangt meteen 2 bonussen maar we starten officieel op 18 oktober en het eindigt op 19 november.
.
Wat als ik niet bij de Q&A’s of masterclasses kan zijn?
Je krijgt achteraf een opname waar je onbeperkt toegang tot houdt.

.
Mag ik jou ook persoonlijk vragen stellen?
Alleen tijdens de Q&A’s ben ik er om vragen te beantwoorden. De enige mogelijkheid om persoonlijk door mij gecoacht te worden is in mijn programma’s.
.
Hoe lang ben ik lid als ik me aanmeld?
Ik hou niet van memberships waar je nooit meer vanaf kunt komen. Je kunt je elke maand afmelden. Doe dat dan voor de 9de van de maand (in dit geval 9 november). Meld je je niet af, dan loopt het gewoon elke maand door.
.
Kan ik me ook later aanmelden?
Elke maand gaan de deuren kort open. Als je deze maand niet instapt, dan kun je mee doen vanaf maandag 18 oktober.

.
Ik heb geen Facebook account. Kan ik dan ook lid worden?
Je kunt dan wel lid worden, maar helaas mis je dan de onderdelen die in de Facebook groep plaatsvinden. Het is dus handig om wel een account aan te maken. Er zijn echter ook veel ondernemers die geen lid zijn van de besloten Facebook groep omdat ze dat te overweldigend vinden. Zij volgen alleen de Q&A’s, masterclasses en besloten podcast.
.
Ik volg al een programma bij je. Kan ik dan ook lid worden?
Als je nu de Business Boost Academy, het Transformers programma of 1-op-1 coaching bij me volgt krijg je gratis toegang tot de Mastermind zolang je in het programma zit. Daarna kun je gewoon lid worden.

Doe je mee?

De deuren zijn gesloten tot 13 oktober a.s.