Transformers Mastermind

Is jouw bedrijf niet zomaar een hobby, maar je passie? En wil je dit jaar doorbreken naar een ongekende hoogte? Ben jij klaar voor mentale én financiële vrijheid? Dan is dit de Mastermind voor jou.

Ik neem je, samen met alle experts die mij persoonlijk hebben geholpen, mee op een reis die je nooit meer zult vergeten.

Je krijgt niet alleen alle strategische tools om next level te gaan, maar ook alle mentale tools.

De deuren zijn nu gesloten. Op 12 juli start de nieuwe maand.

Vanaf maandag 12 juli deel ik in deze Mastermind álle stappen die ik zelf heb gezet om naar mentale en financiële vrijheid te groeien. Daarbij krijg je toegang tot alle experts die me hierbij hebben geholpen.

“Ik ben hier met een missie. Ik wil zoveel mogelijk mensen helpen en daar zelf goed mee verdienen, maar ik loop vast. Hoe heb jij dit gedaan? En kun je me helpen?”

.
In het kort is dit de meest gestelde vraag die ik krijg.

Op de een of andere manier trek ik nooit hobby ondernemers aan, maar ondernemers met een grote missie. Hun bedrijf is niet zomaar een middel om geld mee te verdienen. Het is meer dan dat.

Het is hun purpose.

Een verlengstuk van zichzelf.

Een middel om impact mee te maken.

En ze zijn bereid ‘to do whatever it takes’ om daar een succes van te maken.

Ook al ben je misschien nog maar net gestart met ondernemen.

Ik zeg altijd: Ik trek een beetje de gekke Henkies aan. Mensen die denken dat ze de wereld kunnen veranderen en dat uiteindelijk ook doen. Ik ben zelf ook een gekke Henkie wat dat betreft.

Jij gaat door waar andere mensen allang waren gestopt. Je schijt regelmatig in je broek omdat je weer op het punt staat om een spannende beslissing te nemen, maar je doet het.

Waarschijnlijk heb je je altijd al anders gevoeld. Niet alleen als ondernemer, maar misschien zelfs al wel in het gezin waarin je bent opgegroeid.

Je denkt anders. Je handelt anders. Je dromen zijn vele malen groter dan ‘normaal’. Ze zijn zo groot dat je er zelf soms bang van wordt.

Ondanks dat je je missie tot in je tenen voelt en al lang en breed besloten hebt om daar vol voor te gaan, word je ook nog regelmatig tegen gehouden.

Het ondernemerschap maakt je pijnlijk bewust van dingen die je zou moeten doen, maar waarvan je simpelweg niet weet HOE je het moet doen en je wordt regelmatig geconfronteerd met je eigen belemmerende gedachten en gedrag.

Denk aan gedachten als: Kan ik dit wel? Zitten mensen hier echt wel op te wachten? Wat als het niet lukt? Wat als ik de verkeerde keuze maak?

Maar je hebt soms net zo goed last van onhandige gedragspatronen zoals uitstelgedrag of dat je een tijd niet lekker in de flow zit en alles stroperig voelt.

Maak je geen zorgen. Daarin ben je niet de enige. En het wordt hoog tijd om deze ‘gekke Henkies’, oftewel de transformers van deze wereld, bij elkaar te brengen en samen naar de top te gaan in plaats alleen.

In deze Mastermind krijg je daarom niet alleen de kennis om dat te doen, maar vooral ook de middelen om in actie te komen en in actie te blijven. De kans is groot dat je al meer dan genoeg weet. Tuurlijk mis je nog bepaalde kennis, maar het is nu vooral tijd om te doen in plaats van te denken.

(Je kunt instappen tot maandag 12 juli 9:00 uur. Daarna gaan de deuren dicht. Indien je je aanmeldt vanaf 5 juli, krijg je direct toegang tot 2 mega waardevolle bonussen. Namelijk mijn online training over het bouwen van een winstgevende salesfunnel en mijn besloten podcast over succesvol beleggen in cryptocurrencies. Veel mensen denken dat ze te laat zijn, maar juist NU is het moment om in te stappen.)

“Transformed people, transform people.”

– Richard Rore

Iedereen kan succesvol worden.

Ondernemen is fantastisch en ik geloof dat elke ondernemer mega succesvol kan zijn.

Zolang je missie maar groter is dan je angsten, je blijft investeren in de juiste kennis en bereidt bent om naar jezelf te kijken als iets niet lekker loopt in plaats van te wijzen naar een ander.

Om succesvol te zijn heb je een grote mate van zelfleiderschap nodig.

En inmiddels weet ik – na 2 succesvolle bedrijven te hebben gebouwd – dat er veel meer bij komt kijken dan alleen sales, marketing en strategie.

Die dingen zijn super belangrijk en zullen ook uitvoerig aan bod komen in deze Mastermind, maar uiteindelijk valt of staat je succes met hoe jij bent als persoon.

Je kunt alles weten over funnels en advertenties, maar als je vervolgens met bibberende stem je aanbod doet aan de telefoon ga je geen ja krijgen.

En je kunt de ene na de andere klant binnenhalen, maar als jij vervolgens niet je grenzen durft aan te geven waardoor je 24/7 aan staat, ben je dan echt zo succesvol als dat het voor de buitenwereld lijkt?

En je kunt alles in je bedrijf perfect voor elkaar hebben, maar als je ‘s avonds huilend in slaap valt omdat je je zo eenzaam voelt, ervaar je dan wel echt vrijheid?

Ik geloof daarom dat je op 3 vlakken werk hebt te doen om mentaal en financieel vrij te kunnen zijn. Op energetisch, mentaal en strategisch niveau. Deze 3 onderdelen komen dan ook alle drie aan bod.

Hier ben ik zelf de afgelopen jaren heel diep ingedoken. Ik heb me op alle vlakken binnenstebuiten laten keren.

Het heeft ervoor gezorgd dat ik niet alleen een bedrijf heb waar ik gelukkig van word en super goed mee verdien, maar daarnaast ook een fijne relatie heb met mijn vriend, vrienden en familie en een gezond lichaam.

En dat gun ik jou ook.

Ja, ik doe mee

Tamara de Jong – Online Business Coach

“Tineke kan letterlijk je leven transformeren.”

“Ondanks dat ik al veel kennis had over online marketing, wist zij me ook echt te leren hoe je een leider wordt van je bedrijf.

Ze geeft je ook enorm veel vertrouwen, waardoor ik nu veel zelfverzekerder ben over mezelf en mijn bedrijf. Ze is een coach met een gouden hart.”

Ok, nu even praktisch. Wat gaan we nou precies doen?

.
Op dit moment zitten al mijn coachprogramma’s vol en zijn er voor alle programma’s lange wachtlijsten. De eerstvolgende mogelijkheid om 1-op-1 met mij te werken wordt waarschijnlijk pas in oktober 2021.

Daarom heb ik deze Mastermind ontwikkeld. Niet alleen om een grotere groep mensen te kunnen helpen, maar ook om coaching beschikbaar te maken voor meer mensen. Niet iedereen heeft de middelen om voor een paar duizend Euro in een coach te investeren.

Elke maand heeft een thema en komende maand hebben we zelfs 2 thema’s. Namelijk Money Mindset en de Law of Attraction.

Dit zijn 2 dingen waar ik al jarenlang mee bezig ben en inmiddels veel ervaring in heb. Ik deel er alleen niet heel veel over, maar ik heb besloten om dat te veranderen.

Toen ik aan mijn money mindset ging werken en slim gebruik ging maken van de wet van aantrekking ging er een wereld voor me open. Mijn hele realiteit shifte in een korte tijd en het voelde alsof ik opeens het geheim van het leven (en ook ondernemen) begreep.

Alles ging moeiteloos en alles wat ik wilde trok ik sneller aan dan dat ik had durven hopen. Zo trok ik onder andere mijn droomhuis, droomman en droombedrijf aan.

Nu geloof ik alleen niet in de wet van aantrekking op een manier dat je alleen even moet nadenken over wat je wilt en dat je het dan aantrekt. Je zult er ook gewoon iets voor moeten doen. Manifestatie zonder ACTIE bestaat niet.

Daarnaast houd ik van praktisch, dus ik zal beide onderwerpen ook uitleggen aan de hand van wetenschappelijke onderzoeken zodat je het echt leert begrijpen en het voor je gaat werken. Ook krijg je praktische challenges mee zodat je de juiste actie koppelt aan datgene wat je wilt.

Dit is wat de Mastermind inhoudt:

✓ Je wordt lid van een besloten Facebook groep waar ik a.s. maandag 12 juli om 9:00 uur live ga om je welkom te heten en daarna elke maandag om 9:00 uur zodat we samen de week kunnen beginnen. Dit is een soort mini masterclass van circa 10 minuten. Ik deel dan een life-changing inzicht wat voor mij voor een doorbraak heeft gezorgd om mijn bedrijf te laten groeien en daarmee geef ik je meteen een motivatie boost voor de nieuwe week. Hier hoef je niet live bij te zijn. De video blijft gewoon staan.
.
✓ Elke maand is er 2x een Q&A van 45 minuten . Je kunt je vragen van tevoren insturen en krijgt dan tijdens de Q&A persoonlijk antwoord van mij..

✓ Elke maand nodig ik een gast expert uit. Komende maand zijn dat er zelfs 3 om echt af te sluiten met een BENG. De maand daarop wordt de Mastermind namelijk een maand gepauzeerd vanwege mijn vakantie. De waarde van deze maand is dan ook meer dan €2500, maar voel je niet verplicht om overal live bij te zijn. Je krijgt achteraf ook een opname zodat je alles terug kunt kijken in je eigen tijd. Je houdt onbeperkt toegang tot de opnames. De eerste masterclass is van Marilyn Bartman op 9 juni van 13:00-14:00. Ze draait een tonnen omzet en investeert al jaren succesvol in crypto. De tweede is een breathwork sessie van Marinka Bil om je overtuigingen op het gebied van geld omhoog te halen en te doorbreken. En tot slot geeft Nina Hamburger een energy healing om ook energetisch blokkades te verwijderen. De data hiervan worden nog bekend gemaakt.

✓ Elke maand krijg je een besloten podcast vol met concrete tips en inzichten op het gebied van marketing, sales, strategie en mindset. Ik houd niks achter en deel zowel de ups als de downs met je. Hier krijg je ook een PDF document van zodat je de informatie kunt lezen in plaats van beluisteren. Deze maand ga ik exact met je delen hoe ik mijn money mindset naar the next level heb getrokken waardoor ik kon groeien van een nuchter Fries meisje die nooit veel geld had naar een bedrijf met 50k omzet per maand. Daarnaast deel ik ook hoe de wet van aantrekking hoe een rol in heeft gespeeld en welke acties ik aan welke doelen op welk moment heb gekoppeld.

✓ Elke maand krijg je challenges. Ik geloof niet in Masterminds die vooral theekransjes zijn. We gaan elkaar natuurlijk inspireren, maar ik hou vooral van actie. Daarom zet ik je aan om bepaalde acties te nemen voor maximaal resultaat.

✓ Op vrijdag delen we onze successen met elkaar in de besloten Facebook groep onder de Vier Het Op Vrijdag post.

✓ Dagelijks worden er vragen en tips gedeeld en wordt er ‘gemastermind’. De discussies zijn inhoudelijk sterk en ik deel zelf ook elke week tips en inzichten. Op dit moment zijn er 188 leden en ik verwacht ook deze maand weer met circa 200 leden te zijn.

✓ Er staat elke maand een post in de groep waar je kunt aangeven waar je naar op zoek bent (gezocht post) en wat je aanbiedt (aangeboden). Op die manier kun je zowel hulp als klanten halen uit de groep. Alleen door dit element kun je de investering er elke maand al drie dubbel uithalen.

✓ Ik geloof in undersell, overdeliver dus er zullen ongetwijfeld nog spontaan extra dingen bij komen 🙂

BONUS 1: Als je je aanmeldt krijg je direct toegang tot mijn online training over het maken van een winstgevende salesfunnel waarmee je moeiteloos klanten aantrekt zonder spammerig te zijn. Deze training heeft een waarde van €197.

Bonus 2: Als je je aanmeldt krijg je ook direct toegang tot mijn besloten podcast over succesvol beleggen in cryptocurrencies. Dit doe ik al sinds 2017 en alleen al in de afgelopen 3 maanden verdiende ik hier passief meer dan €14.000 mee. En over money mindset gesproken… Starten met beleggen is een mooi onderdeel hiervan.

De investering voor de Mastermind is 97,- exclusief BTW per maand. Je zit nergens aan vast en kunt maandelijks opzeggen. Indien je later lid wordt, krijg je geen toegang tot de sessies e.d. die eerder zijn gedeeld. Indien je je afmeldt, kun je je daarna ook altijd weer aanmelden. Dit is echter wel de laatste maand dat de investering €97 is. Vanaf juli wordt de investering €127 per maand. Indien je nu lid wordt en blijft, dan blijft de investering €97 per maand.

.

De deuren zijn gesloten tot 8 juli a.s.

Shari Coenen – Voedingscoach

“Dankzij Tineke steeg mijn omzet met 300%.”

“Een half jaar lang was Tineke mijn coach. Ik zeg bewust niet “businesscoach” want door haar is veel meer veranderd dan alleen m’n bedrijf.

Ze heeft mij helpen groeien, maar ook zeker mijn bedrijf. Mijn omzet is met 300% gestegen en dit was me nooit gelukt zonder haar.”

Komende maand ontdek je:

✓ Welke exacte stappen je dient te nemen om te groeien in jouw money mindset waardoor je veel meer voor je waarde gaat staan en moeitelozer geld aantrekt. Niet alleen vanuit je bedrijf, maar ook op andere manieren.

✓ De 6 stappen die ik doorloop om de Wet van Aantrekking voor me te laten werken. Meestal worden er maar 5 gedeeld, maar er is 1 belangrijke stap waar bijna niemand het over heeft en die juist het verschil maakt. (Dit is dan ook exact de reden waarom het bij veel mensen niet lijkt te werken.)

✓ We gaan een money healing doen waarbij je op energetisch niveau wordt geholpen om jouw relatie met geld te verbeteren.

✓ Welke praktische en mentale stappen ik heb genomen om mijn droombedrijf, droomman en droomhuis te manifesteren.

✓ Hoe ik door middel van de wet van aantrekking dingen voor elkaar kreeg die eigenlijk niet mogelijk zouden moeten zijn. Zo werd ik aangenomen bij de Ici Paris terwijl het vereist was dat je een schoonheidsspecialiste opleiding had (had ik niet). En zo kreeg ik een beurs van €7000 terwijl ik in het buitenland was en het vereist was om in Nederland te zijn voor het gesprek. Indien je de wet van aantrekking goed beheerst zijn dat soort regels niet meer op jou van toepassing. Je realiseert dingen die onmogelijk zouden moeten zijn.

✓ Hoe je op andere manieren geld kunt verdienen naast je bedrijf. Zo zal ik komende maand in de Mastermind meer informatie delen over hoe ik op een hele simpele manier (de manier waarop iedereen het kan) succesvol beleg in cryptocurrencies en aandelen.

“Wauw Tineke ik wilde je even laten weten dat ik onwijs blij ben met de Mastermind. Wat een tips heb ik al in de eerste maand kunnen implementeren. Ik start elke week op maandag met je fb live en dit geeft me focus. Door de juiste vragen te stellen hou ik mijn doelen voor ogen en maak ik keuzes die week.

De community is heel actief en wat een fijne mastermind ondernemers zijn er. Ik merk echt dat ik er enthousiast van wordt, veel energie van krijg en gemotiveerd door raak. Precies waar een mastermind voor bedoelt is. Leren van elkaar en elkaar verder helpen.

De besloten podcast is ontzettend waardevol. Ik heb weer een hele nieuwe kijk op mijn klantreis en ben druk aan het implementeren. En ik ga starten met crypto…die stap durfde ik nog niet te zetten. Ik kijk uit naar deze maand. Keep going!”

Marleen Bosman – Food I Love

Wat is de investering?

De investering is slechts 97,- exclusief BTW per maand.

I know, het is een bizar lage prijs. Als je er elke maand al 1 extra online training door verkoopt verdien je het al terug.

Is er een addertje? Nee. Dit is mijn manier van ‘giving back’. Ik ben niet opgegroeid in een rijke familie of met extra kansen die anderen niet krijgen bijvoorbeeld.

Ik heb kansen leren zien, creëren en benutten. Ik heb me omringd met de juiste mensen en me door hen laten ‘besmetten’. Ze zeggen niet voor niets dat je het gemiddelde wordt van de 5 mensen met wie je het meeste omgaat.

Het heeft alleen wel veel tijd en energie gekost om dit allemaal uit te zoeken. Ik gun jou een snellere en makkelijkere manier.

Daarnaast wil ik er niet alleen zijn voor de mensen die maandelijks €1500 kunnen besteden aan coaching, maar ook aan de mensen die die mogelijkheid nog niet hebben of die al bij een andere coach in een traject zitten, maar ook graag van mij zouden willen leren.

In mijn Mastermind creëer ik de ultieme omgeving om te groeien. Niet alleen financieel, maar ook mentaal.

Dit is een plek waar zinnen als ‘dit is onmogelijk’ en ‘is dat niet wat te ambitieus?’ niet bestaan. Hier is alles mogelijk. En we helpen elkaar om onze crazy dreams te realiseren.

Nog even voorstellen…

.
Hi, ik ben Tineke Zwart en het is mijn missie om ondernemers te helpen naar mentale en financiële vrijheid.

Toen ik 32 jaar geleden werd geboren in Joure (Friesland) in een heel nuchter gezin had ik niet verwacht dat ik uiteindelijk ondernemer zou worden en al helemaal niet dat het ook nog eens zo goed zou gaan. Toen ik in 2015 samen met mijn toenmalige vriend een internationaal online marketing bedrijf startte draaiden we binnen een half jaar onze eerste miljoen omzet.

Ik werd alleen niet gelukkig van dat bedrijf en ook niet van de relatie. In maart 2017 liet ik daarom alles achter en begon opnieuw.

In 2018 startte ik uiteindelijk dit bedrijf. Een bedrijf wat 100% bij me past. Opnieuw groeide ik snel. Niet alleen qua omzet (van 0 naar 500k jaaromzet in 2 jaar), maar vooral ook als mens. Ik ontmoette de liefde van m’n leven, creëerde diepere en fijnere relaties met vrienden en familie en werkte aan een fit en gezond lichaam.

Ik ben er meer dan klaar voor om al mijn kennis met nog veel meer mensen te delen. In deze Mastermind neem ik je mee in alle stappen die ik zelf heb gezet, maar ook de stappen die ik nú zet.

Veelgestelde vragen

 

Voor wie is de Mastermind?
Voor alle ondernemers die voelen dat er meer in zit en die bereid zijn om aan zichzelf te werken. Niet alleen op strategisch niveau, maar ook op mentaal en energetisch niveau. Het is voor ondernemers met grote dromen. Mensen die minimaal 10k omzet per maand willen draaien. Niet omdat ze zo gefocust zijn op geld, maar omdat ze een positief verschil willen maken in de wereld.

.
Hoeveel mensen zijn er lid?
Op dit moment zijn er 188 mensen actief lid in de Mastermind. Er zijn echter ook altijd weer afmeldingen elke maand. Ik verwacht dat we in juli opnieuw met circa 200 leden zullen zijn.
.
Wanneer start en eindigt de Mastermind?
Dit is een on-going Mastermind. We starten op maandag 12 juli en komende maand eindigt op woensdag 11 augustus.
.
Wat als ik niet bij de Q&A’s of masterclasses kan zijn?
Je krijgt achteraf een opname waar je onbeperkt toegang tot houdt.

.
Mag ik jou ook persoonlijk vragen stellen?
Alleen tijdens de Q&A’s ben ik er om vragen te beantwoorden. De enige mogelijkheid om persoonlijk door mij gecoacht te worden is in mijn programma’s.
.
Hoe lang ben ik lid als ik me aanmeld?
Ik hou niet van memberships waar je nooit meer vanaf kunt komen. Je kunt je elke maand afmelden. Doe dat dan voor de 8ste van de maand. Meld je je niet af, dan loopt het gewoon elke maand door.
.
Kan ik me ook later aanmelden?
Elke maand gaan de deuren kort open. Als je deze maand niet instapt, dan kun je mee doen vanaf maandag 12 juli. Dit is echter wel de laatste keer dat je kunt instappen voor €97. Hierna gaat de investering omhoog naar €127. Als je nu lid wordt blijf je echter €97 betalen per maand als je ook lid blijft.

.
Ik heb geen Facebook account. Kan ik dan ook lid worden?
Je kunt dan wel lid worden, maar helaas mis je dan de onderdelen die in de Facebook groep plaatsvinden. Het is dus handig om wel een account aan te maken. Er zijn echter ook veel ondernemers die geen lid zijn van de besloten Facebook groep omdat ze dat te overweldigend vinden. Zij volgen alleen de Q&A’s, masterclasses en besloten podcast.
.
Ik volg al een programma bij je. Kan ik dan ook lid worden?
Als je nu de Business Boost Academy, het Groei Programma of Transformers programma bij me volgt krijg je gratis toegang tot de Mastermind zolang je in het programma zit. Daarna kun je gewoon lid worden.

Doe je mee?

De deuren zijn gesloten tot 8 juli a.s.